«Μην κουρελιάζετε τον Καραγκούνη»

08:42 28/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι μέρες περνάνε και η παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό γίνεται όλο και πιο αμφίβολη με τον Μίμη Δομάζο να επικρίνει την διοίκηση για τους χειρισμούς της στο θέμα και να ζητά να μην... κουρελιαστεί ο διεθνής μέσος.
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να προγραμματίζει συνάντηση με τον Καραγκούνη προκειμένου να τον πείσει να μείνει και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Derby News"

τόνισε: "Για μένα ο Καραγκούνης πρέπει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Είναι η σημαία της ομάδας και δεν μπορεί να... κουρελιαστεί. Είπα στο διοικητικό συμβούλιο την γνώμη μου. Όμως ούτε ξέρω τι χρήματα ζητάει ο παίκτης ούτε ανακατεύομαι στα οικονομικά. Δεν μου πέφτει και λόγος άλλωστε".
Όσο για τους λόγους που θα πάρει την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τον Καραγκούνη, ο Δομάζος δήλωσε: "Θέλω να βοηθήσω ώστε να υπάρξει συμφωνία και να μείνει στην ομάδα που αναδείχθηκε και παίζει τόσα χρόνια. Θα μιλήσω μαζί του και θα προσπαθήσω να τον πείσω να συνεχίσει. Όμως ούτε με ενδιαφέρουν τα οικονομικά θέματα της συμφωνίας του και πολύ περισσότερο ούτε ανακατεύομαι σε αυτά. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα