Μίλησαν τα... όπλα

23:41 10/12/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 6ος ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Νίκη και πρώτη θέαση για την Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" επικράτησαν 3-1 της Παρί και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο κατακτώντας την κορυφή. Εκπληκτικό γκολ

πέτυχε ο Νεϊμάρ.

Πρώτη φάση στο ματς ένα φάουλ του Μέσι στο 4ο λεπτό που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 14' όμως ο Ματουιντί έστρωσε στον Ζλάταν ο οποίος εκτέλεσε ιδανικά μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-1. Πέντε λεπτά μετά ο Σουάρες γύρισε εξαιρετικά την μπάλα και ο Μέσι από κοντά ισοφάρισε. Ο Λούκας στο 29' έχασε μια από τις ευκαιρίες της σεζόν όταν εξ επαφής πλάσαρε άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Καβάνι με πλασέ στην κίνηση δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα "απάντησε" στο 39' όταν ο Σουάρες έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Σιρίγκου έδιωξε εντυπωσιακά. Δύο λεπτά μετά όμως ο γκολκίπερ της Παρί δεν κατάφερε να σταματήσει το καταπληκτικό σουτ του Νεϊμάρ που έκανε το 2-1.

Η Παρί άγγιξε την ισοφάριση στο 53' όταν μετά από φάση διαρκείας οι παίκτες των Γάλλων δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 77' όμως η Μπαρτσελόνα "σφράγισε" τη νίκη της. Οι "μπλαουγκράνα" συνδυάστηκαν εντυπωσιακά με τον Νεϊμάρ τελικά να πλασάρει και τον Σιρίγκου να διώχνει, στην επαναφορά όμως ο Σουάρες δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90' ο Μέσι με σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ματιέ, Μπαρτρά (92'Αντριάνο), Μασεράνο, Πικέ, Μπούσκετς, Ινιέστα (73'Τσάβι), Πέδρο (67'Ράκιτιτς), Σουάρες, Νεϊμάρ, Μέσι.

ΠΑΡΙ: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Μάξγουελ, Φαν ντερ Βιλ, Νταβίντ Λουίς, Μότα, Λούκας Μόουρα, Ματουϊντί (74'Λαβέτσι), Βεράτι (62'Παστόρε), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα