Μιλιάζες: Μια ευκαιρία από τον Σάντος

11:26 19/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κάρλος Μιλιάζες του ΟΦΗ δεν έκρυψε πως θα ήθελε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας περιμένοντας μια ευκαιρία από τον Φερνάντο Σάντος.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα maisfutebol, ο μπακ του ΟΦΗ, Κάρλος Μιλιάζες, τόνισε: "Γιατί όχι; Την προηγούμενη σεζόν ήμουν ένας από τους καλύτερους μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Πορτογαλία έχει έναν προπονητή που εργαζόταν στην Ελλάδα.

Υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι που αγωνίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο, χρειάζονται μόνο μια ευκαιρία.
Πολλοί ποδοσφαιριστές μού λένε να πω στον Φερνάντο Σάντος να επιστρέψει στην Ελλάδα".
Για τη παρουσία του στον ΟΦΗ, ο Μιλιάζες είπε πως "τα πράγματα για εμένα πηγαίνουν καλά και έχω πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου μου για άλλα τρία χρόνια".
Ο Μιλιάζες μίλησε και για τον Τζενάρο Γκατούζο: "Όπως ήταν ως παίκτης, έτσι και τώρα ως προπονητής θέλει να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Οι προπονήσεις που κάνει είναι πολύ σοβαρές. Μου θυμίζει αρκετά τον Σα Πίντο".
Όσο για την παραίτηση του Γκατούζο, ο Μιλιάζες είπε πως "ήταν περισσότερο μια πίεση, για να υπάρξει μια βελτίωση σε ορισμένα πράγματα. Ευτυχώς που άλλαξε γνώμη και παρέμεινε στην ομάδα".
Τέλος, για τους Έλληνες φιλάθλους και τη κατάσταση της Super League, ο Μιλιάζες δήλωσε: "Υπάρχει μεγάλος φανατισμός. Βέβαια αυτό έχει και μια θετική πλευρά γιατί είναι ωραίο να αγωνίζεσαι σε γεμάτα γήπεδα. Είναι μια αντίθεση με την Πορτογαλία, όπου υπάρχουν μόνο τέσσερις ή πέντε ομάδες που γεμίζουν τα γήπεδα τους. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα