Μίλερ: Μπορούμε και καλύτερα

17:38 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Για τους περισσότερους, η πρόκριση της Μπάγερν Μονάχου στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ έχει σχεδόν κριθεί. Η εκτός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ με 3-1, δίνει κάτι περισσότερο από ένα απλό προβάδισμα στην ομάδα του Γιουπ Χάινκες, η οποία περιμένει τον επόμενο αντίπαλο για τη φάση των «8».

Σε αυτό δεν συμφωνεί, όμως, ο Τόμας Μίλερ, ο οποίος με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς έδειξε να μην ικανοποιείται από την εμφάνιση της ομάδας του. «Στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν αρκεί να παίζεις καλά

σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Κάθε λάθος μπορεί να σου στοιχίσει. Με την Άρσεναλ κάναμε αρκετά λάθη, άσχετα αν δεν μας κόστισαν. Θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αν θέλουμε να φτάσουμε μακριά στη διοργάνωση. Με απόδοση σαν αυτή στο Λονδίνο, δεν έχουμε πολλές πιθανότητες. Αναφερόμενος στον επαναληπτικό του Μονάχου, ο Μίλερ φάνηκε προσγειωμένος. «Αυτό που καταφέραμε είναι να κερδίσουμε το πρώτο ματς. Απομένει ακόμα ένα 90λεπτο, στο οποίο πρέπει να παίξουμε προσεκτικά και να αποδείξουμε πως αξίζουμε να προκριθούμε. Όπως κερδίσαμε εμείς, έτσι μπορεί να κερδίσει και η Άρσεναλ, αν δεν είμαστε σοβαροί», τόνισε ο Τόμας Μίλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα