Μίλαν για Καρβάλιο

20:43 26/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ρικάρντο Καρβάλιο που έφτασε τα 34 του και δεν υπολογίζεται ούτε κατά διάνοια από τον Ζοσέ Μουρίνιο, βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο της Μίλαν. Οι Ροσονέρι που ακόμα δεν έχουν καλύψει το κενό του Τιάγκο Σίλβα, αναζητούν έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό που όμως να είναι ελεύθερος και να μην θέλει πολλά χρήματα ο ίδιος. Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικές ιστοσελίδες, ο κλήρος φαίνεται να πέφτει στον Πορτογάλο πρώην διεθνή.

Μάλιστα υποστηρίζεται πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μεταξύ των τριών πλευρών. Η Ρεάλ λογικά τον αποδεσμεύει από Γενάρη κιόλας (αυτό θέλει

η Μίλαν που δεν κάνει κουβέντα για αγορά), ώστε να γλιτώσει τα μισά από τα 4,5 που του δίνει τον χρόνο. Κάπου εκεί κολλάει όμως το θέμα, καθότι ο Καρβάλιο εάν πάει στο Μιλάνο, ναι μεν θα παίζει, αλλά θα υποστεί σημαντική μείωση στις αποδοχές του, κάτι που προφανώς δεν του είναι ευχάριστο.

Και εάν σας φαίνεται μεγάλος ο Πορτογάλος, η Μίλαν έχει ξανακάνει αντίστοιχη κίνηση πριν από τρία χρόνια, παίρνοντας ελεύθερο τον Μάριο Γιέπες από την Κιέβο και τώρα ο 37χρονος Κολομβιανός είναι βασικός και αναντικατάστατος (ελλείψει άλλου καλού και του παραγκωνισμού του Μεξές φυσικά).

Keywords
Τυχαία Θέματα