«Μιλάμε με την ΑΕΚ»

12:42 29/4/2015 - Πηγή: AEK365

Τη περσινή σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ δημιουργήθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε και κατάφερε να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία δεδομένων των συνθηκών. Στις τάξεις της "Ένωσης" ωστόσο δεν θέλουν να ζήσουν άλλο παρόμοιο καλοκαίρι και για αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις για να στελεχωθεί σύντομα η νέα ομάδα. Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά

πως θα κινηθεί το τμήμα, υπάρχει αισιοδοξία πως θα στηριχτεί και θα μπορέσει να κάνει ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού. Ο προπονητής, Μανώλης Ρουμελιώτης έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του σχετικά με το υπάρχων ρόστερ και μια από τις αθλήτριες που θα επιδιώξει η ΑΕΚ να κρατήσει είναι και η Ξένια Κακουράτου. Η ίδια με δήλωση της στην "Ώρα των Σπορ" τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία. Έχει κάνει ωστόσο τις πρώτες της συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και περιμένει να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες: "Έχω κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ ωστόσο περιμένω να δω τι θα γίνει. Θέλω να παραμείνω, έχω καλή διάθεση αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν" σχολίασε αρχικά η Κακουράτου.

Η λίμπερο του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία της ομάδας: "Ήταν μια δύσκολη σεζόν. Καταφέραμε και τελειώσαμε στην 4η θέση, ενώ οι αρχικοί μας στόχοι ήταν διαφορετικοί. Σε προσωπικό επίπεδο θέλω κάθε χρόνο να κάνω ένα βήμα παραπέρα και να βελτιώνομαι. Θεωρώ πως αν η ομάδα είχε πάει καλύτερα θα τα είχα πάει και εγώ. Έδωσα το καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα".

Πηγή: ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα