Μιλάει με Φελαϊνί η Νάπολι

09:34 29/7/2014 - Πηγή: AEK365

Σε διαπραγματεύσεις για μία πιθανή συνεργασία βρίσκονται Νάπολι και Φελαϊνί, με τον Βέλγο μέσο να βρίσκεται με το... ένα πόδι εκτός «Ολντ Τράφορντ».

Ο πρώην άσος της Έβερτον δεν έχει... πείσει το Μάντσεστερ ότι αξίζει να φορά την φανέλα της Γιουνάιτεντ και ο Λουίς Φαν Χάαλ, που ούτως ή άλλως έχει μιλήσει για «ξεσκαρτάρισμα», φαίνεται πως συμφωνεί με τον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων».

Έτσι βλέποντας αυτά ο Φελαϊνί, το σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει και να κάνει σε όλους αυτούς που δεν τον θέλουν το... χατίρι.

Η Νάπολι

από την μεριά της θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της έναν καλό μέσο δίπλα στον Μάρεκ Χάμσικ και ο Βέλγος φαντάζει ως η ιδανική λύση. Σύμφωνα με την «DailyMail», ο Ράφα Μπενίτεθ τον θέλει, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής των «παρτενοπέι», Ρικάρντο Μπιγκόν, διέψευσε πως συναντήθηκε ο παίκτης με τους εκπροσώπους της Νάπολι το βράδυ της Δευτέρας.

Η ιταλική ομάδα θα κάνει μία προσπάθεια να τον αποκτήσει ως δανεικό, αφού η Γιουνάιτεντ δεν έχει δείξει τις προθέσεις της όσον αφορά το ποσό που θα ζητήσει για την πώληση του. Βέβαια, σύμφωνα με την «Mirror», ένα ποσό κοντά στα 16 εκατομμύρια ευρώ θα ήταν ικανό για να πείσει τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας να τον δώσουν.

Πηγή : www.coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα