Μιλάει και με άλλο Σέρβο φορ η ΑΕΚ

08:32 1/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ψάχνεται να κλείσει επιθετικό και στις επιλογές της έχει πολλούς παίκτες. Μία εξ αυτών είναι ο Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς, τον οποίο, σύμφωνα με την "Ώρα των Σπορ", η ΑΕΚ έχει στη μεταγραφική της λίστα. Ο Ντεσπότοβιτς είναι 22 ετών, προέρχεται από τη Σερβία και πέρυσι αγωνίστηκε στη Βελγική Λόκερεν. Μάλιστα, για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, τα ΜΜΕ του Βελγίου αναφέρουν πως η Λόκερεν

έδωσε ένα ποσό κοντά στις 600.000 με 750.000 ευρώ στη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα!

Ωστόσο ο 22χρονος φορ δεν πήρε αρκετές ευκαιρίες. Έπαιξε 4 φορές σε ματς της Λόκερεν, μόλις 40 αγωνιστικά λεπτά, σκοράροντας μίας φορά.

Τα ΜΜΕ της Σερβίας τονίζουν πως ο Ντεσπότοβιτς, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του προκειμένου να μείνει ελεύθερος, ενώ την ίδια στιγμή υπογραμμίζουν πως είναι πιθανό να επιστρέψει στη Σερβία είτε για τον Ερυθρό Αστέρα (ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της συγκεκριμένης ομάδας), είτε για τη Τσουκαρίτσκι. Μάλιστα, η βοσνιακή ιστοσελίδα «b92.net» υπογράμμιζε αργά το βράδυ της Δευτέρας, πως ο παίκτης θα υπογράψει σήμερα στην Τσουκαρίτσκι. Η ΑΕΚ πάντως δείχνει να είναι στο κόλπο...Ο Ντεσπότοβιτς, είναι ένα ψηλό φορ. Έχει ύψος 1.90 και θεωρείται φορ περιοχής. Έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας στις μικρές κατηγορίες 16 φορές πετυχαίνοντας 3 γκολ. Σε ηλικία μόλις 20 ετών και συγκεκριμένα τη σεζόν 2012-2013 αναδείχθηκε τέταρτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του σημειώνοντας 12 τέρματα με τη φανέλα της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, δίνοντας του ουσιαστικά το εισιτήριο για να δοκιμάσει την τύχη του εκτός Σερβίας.

Ο Ντεσπότοβιτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Ερυθρού Αστέρα για να πάρει τις πρώτες του ευκαιρίες το 2010, όταν και αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σομπότ, με τη φανέλα της οποίας σκόραρε 10 φορές σε 15 εμφανίσεις. Στην Σπαρτάκ έκατσε για 2,5 χρόνια πετυχαίνοντας 16 γκολ σε 57 αναμετρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα