Μικρό προβάδισμα για Τσέλσι

23:42 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-1
Γήπεδο: Türk Telekom Arena

Στο 1-1 έμειναν Γαλατασαράι και Τσέλσι στην Πόλη με τους Άγγλους να αποκτούν μικρό προβάδισμα.

Στ 4ο λεπτό ο Γιλμάζ αστόχησε από κακή θέση και στην επόμενη φάση η Τσέλσι έχασε μεγάλη ευκαιρία. Μετά από λάθος διώξιμο του Μουσλέρα ο Γουίλαν προσπάθησε να κάνει λόμπα εκτός περιοχής όμως ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας απέκρουσε με το κεφάλι σε κόρνερ. Στο 14ο λεπτό ο Μουσλέρα

είπε όχι σε σουτ του Γουίλιαν ενώ στο 17' το σουτ του Χαΐροβιτς από καλή θέση, δεν βρήκε στόχο. Στο 27ο λεπτό ο Σίρλε έκανε το γύρισμα στον Ραμίρες ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν βρήκε τέρμα, ενώ στο 30' ο Τσεχ είπε όχι σε προσπάθεια του Χαΐροβιτς. Στο 39ο λεπτό ο Τσεχ έπεσε κι έδιωξε το πολύ όμορφο σουτ του Τέγες και στη συνέχεια η Τσέλσι έμεινε πίσω και κράτησε τα μηδέν ως τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο 53ο λεπτό μετά την πάσα του Αζάρ ο Τόρες βρέθηκε μόνος αλλά νικήθηκε από τον Μουσλέρα, ενώ στο 54' η κεφαλιά του Μέλο μετά από κόρνερ πέρασε λίγο άουτ. Στο 63ο λεπτό οι Τούρκοι άγγιξαν το γκολ, καθώς μετά από κεφαλιά του Ντρογκμπά, ο Ινάν έκανε την προβολή με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Τσεχ και στο 65' ήρθε το 1-1. Ο Σνάιντερ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σεντζού με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Τσέλσι. Στο 75ο λεπτό ο Τσεχ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Τέγες, ενώ στο 81' το σουτ του Κουρτουλούς πέρασε λίγο άουτ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Τέγες, Σεντζού, Μπαλτά (46' Καγιά), Εμπουέ, Μέλο, Ινάν, Σνάιντερ, Χαΐροβιτς (31' Κουρτουλούς), Ντρογκμπά (80' Μπουλούτ), Μπουράκ Γιλμάζ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Αζάρ (90+2' Όσκαρ), Γουίλιαν, Σίρλε (67' Μίκελ), Τόρες (68' Ετό'ο).

Keywords
Τυχαία Θέματα