Μίχας: Σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΚ

16:03 18/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μανδραϊκός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής υποδέχεται την ΑΕΚ με τον Κυριάκο Μίχα να σημειώνει πως η ομάδα του σέβεται την ιστορία της Ένωσης αλλά θα προσπαθήσει προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα πρόσθεσε πως ένας αντίπαλος του μεγέθους της ΑΕΚ δίνει πάντα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα stoplekto.gr, ο προπονητής του Μανδραϊκού,

Κυριάκος Μίχας, τόνισε: "Σίγουρα είναι δύσκολο το ξεκίνημα που έχουμε ωστόσο θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια αφού στόχος μας αποτελεί να κυνηγάμε τη νίκη σε όλα τα ματς. Την Κυριακή θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Θεωρώ ότι έχουμε δημιουργήσει αξιόμαχο σύνολο το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί με οποιοδήποτε αντίπαλο και αν παίξει. Σίγουρα η ιστορία της ΑΕΚ είναι μεγάλη και τη σεβόμαστε όπως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν υπάρχει άγχος αφού ο αντίπαλος δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. Θα ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και πιστεύω ότι εάν πιάσουμε καλή απόδοση θα χαμογελάσουμε εμείς στην πρεμιέρα".
Στα αγωνιστικά ο τεχνικός των «κυανολεύκων» θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι απέναντι στην Ένωση τους Καλογρίδη και Βασιλείου που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ σ'ότι έχει να κάνει με την υπόθεση του Χουμασουρίτζε οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν να διευθετηθεί το θέμα του με την μπλε κάρτα, κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα