Μιχαήλ: Είχε πολύ πάθος η ΑΕΚ

11:32 4/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το πάθος, η ένταση και η πολλή δύναμη στο παιχνίδι της ΑΕΚ ήταν αυτά που έδωσαν στην Ένωση την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 όπως υποστήριξε ο σκόρερ της ομάδας των Ιωαννίνων, Αλέξης Μιχαήλ. Παράλληλα υποστήριξε πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα και πρόσθεσε πως στόχος του ΠΑΣ είναι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ:

"Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην χθεσινή αναμέτρηση. Δεν μπήκαμε καλά και κάναμε πολλά προσωπικά λάθη. Αυτό δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Νομίζω όμως ότι η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Σχετικά με εμάς, αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια. Δείξαμε ένα άλλο πρόσωπο και ο κακός αγωνιστικός χώρος έφταιξε σε αυτό".
- Για τον τρόπο που αναπτύσσεται ο ΠΑΣ: "Εξαρτάται από τον αντίπαλο, ο ΠΑΣ έχει πολλές λύσεις και πολλούς τρόπους παιχνιδιού. Δεν νομίζω ότι φταίει ότι πιστέψαμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, ύστερα από τις καλές μας εμφανίσεις. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς στον πρώτο γύρο για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο".
- Για την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ χθες παρουσιάστηκε με πολύ πάθος. Ήθελε πάση θυσία το αποτέλεσμα για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είχε πάθος και ένταση σε όλες τις φάσεις, έπαιξε με πολλή δύναμη".
- Για την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Κέρκυρα: "Σε τέσσερις μέρες έχουμε πάλι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε στην Κέρκυρα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χάσαμε στο ΟΑΚΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα