Μία υπέροχη ΑΕΚτζήδικη οικογενειακή ιστορία (VIDEO)

14:26 20/1/2015 - Πηγή: AEK365

Η Βίκυ Καφετζή ζει στο Λονδίνο. Η ΑΕΚ είναι βαθιά ριζωμένη στην οικογένειά της. Και η ίδια, έχοντας ως πρότυπο τον παππού της προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση... Διαβάστε την ιστορία της κ. Καφετζή όπως μας τη διηγείται η ίδια:

Σας το στέλνω και να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά.

Πρώτα όμως μια μικρή ιστορία.

Τον διέκρινε μια έμφυτη ευγένεια

και αγάπη για τον συνάνθρωπό του. Αγαπούσε την ΑΕΚ την προσφυγομάνα. Οι νέοι άνθρωποι που εγκαταστάθηκαν απο τις αλησμονητες πατρίδες έδωσαν ζωή στην συνοικία τότε του Ποδονίφτη. Μετέφεραν απο την Μ. Ασία και απο την Κωνσταντινούπολη την ιστορία και τον πολιτισμό τους στη νέα Πατρίδα. Ένας απο αυτούς ήταν και εκεινος, και έλεγε... "δεν είμαστε ΑΕΚ για τις πολλές νίκες. Αγαπάμε αυτόν τον σύλλογο για τις καταβολές του και για την κληρονομιά της ιστορίας". "Πάμε να δουμε τον Νέστορα αυτον τον παίκτη θρύλο! Πάμε να δούμε τον Κανάκη! Πάμε να δούμε το νέο μας αστερι τον βλάχο (Μ. Παπαιωάννου)!"

Τα χρόνια πέρασαν. Ανοιξη, Απρίλιος του 2013. Ένας φίλος με ενημέρωσε ότι η ΑΕΚ "έπεσε". Ήμουν στο γραφείο μου, το βλέμμα μου κοίταξε τον ορίζοντα της πόλης, ως συνήθως κρύο, συννεφιά και βροχή. Το βράδυ στο σπίτι άκουσα την είδηση. Ένας κόμπος ήρθε στον λαιμό μου. Κύλισε ένα δάκρυ. Ήρθαν στην μνήμη μου οι ιστορίες απο τον παππού μου.

Θα κάνω κάτι για Σένα και την μεγάλη σου Αγάπη. Εστω και αν είναι μικρό και ασήμαντο.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Με εκτίμηση,

ΥΣ. Κάποιοι νεόκοποι άρχοντες στην παραζάλη της εξουσίας θέλουν να σβήσουν την ιστορία των προσφύγων απο την Ν. Φιλαδέλφεια με αίολα επιχειρήματα. Θέλουν να μας διώξουν απο το σπίτι μας".

Δείτε το video:

Keywords
Τυχαία Θέματα