«Μια ακόμη πρόκληση»

17:12 1/3/2014 - Πηγή: AEK365

Πρόκληση χαρακτήρισε για τον ΚΑΟΔ τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την 20η αγωνιστική ο Νέναντ Μάρκοβιτς. «Ο αγώνας με τον Κολοσσό είναι μια ακόμα πρόκληση για την ομάδα μας. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για την νίκη, αλλά ξέχωρα από αυτό είναι μια πολύ καλή ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της, που θεωρούμε ότι την αδικεί η βαθμολογική της συγκομιδή. Έχει πολύ έμπειρους παίκτες που ξέρουν να διαβάζουν το παιχνίδι και θα πρέπει η συγκέντρωση και η προσπάθεια μας για

40' να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να φύγουμε νικητές από τη Ρόδο», τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός των Δραμινών.

Ο 20χρονος φόργουορντ Διαμαντής Σλαφτσάκης σημείωσε: «Μετά από τα δύο θετικά αποτελέσματα με Ηλυσιακό και Ίκαρο έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με μια ακόμα ομάδα που αντιμετωπίζει το παιχνίδι σαν τελικό. Αυτό το γεγονός κάνει την προσπάθεια μας πιο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια πρόκληση για όλους μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Πρέπει όμως να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για 40' για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα