«Μη αναστρέψιμη η κατάσταση του Κιλιγκαρίδη»

15:32 11/6/2013 - Πηγή: AEK365

Τις πληροφορίες από την Πολωνία σύμφωνα με τις οποίες ο Αντρέας Κιλιγκαρίδης είναι κλινικά νεκρός επιβεβαίωσε, δυστυχώς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κανόε καγιάκ, Αντώνης Νικολόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας σε δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 τόνισε: "Δυστυχώς τα νέα που έρχονται είναι όλο και πιο δυσάρεστα. Έχουμε μπει σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Το ιατρικό ανακοινωθέν χαρακτηρίζει μη αναστρέψιμη την κατάσταση

του και αναφέρει πως είναι κλινικά νεκρός".
Για την προσπάθεια που γίνεται να μεταφερθεί ο Κιλιγκαρίδης εκτός Πολωνίας, ο Αντώνης Νικολόπουλος δήλωσε: "Μαζί μας συμπορεύεται το υπουργείο Αθλητισμού, το υπουργείο Εξωτερικών και το υπουργείο Υγείας. Η πρεσβεία μας στην Βαρσοβία καταβάλλει προσπάθειες, εκείνοι προς το παρόν είναι ανένδοτοι. Είμαστε σε επαφή και περιμένουμε νεότερα. Είναι σκληροί οι Πολωνοί, μέχρι και στον πρόξενο έκλεισαν το τηλέφωνο. Εμείς ζητάμε ένα χρονικό διάστημα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ψάχνουμε να δούμε μήπως μπορεί να μεταφερθεί σε μια ιδιωτική κλινική ή να μπει σε μια κοντινή χώρα, όπως για παράδειγμα η Γερμανία, για να εξασφαλίσουμε την παροχή των στοιχειωδών στο παιδί μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα