Μεξικό: Οι αρχές σκότωσαν για... δεύτερη φορά βαρόνο ναρκωτικών

09:48 10/3/2014 - Πηγή: AEK365

Οι αρχές του Μεξικό μπόρεσαν να σκοτώσουν για... δεύτερη φορά ένα διαβόητο βαρόνο ναρκωτικών, τον Ναζάριο Μορένο Γκονζάλεζ!

Ο βαρόνος υποτίθεται ότι είχε σκοτωθεί το 2010 με τον τότε πρόεδρο του Μεξικό, Φελίπε Καλντερόν, να ανακοινώνει σε... εορταστικό ύφος πως ο Μορένο σκοτώθηκε έπειτα από διήμερη ανταλλαγή πυρών, ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις και τα μέλη του καρτέλ ναρκωτικών.

Ωστόσο για χρόνια υπήρχαν οι φήμες πως ο Μορένο ζούσε καθώς η κυβέρνηση δεν είχε αποδείξει ότι ο εγκληματίας είχε πέσει νεκρός το 2010 μιας και η συμμορία του Μορένο είχε

πάρει το πτώμα του μετά τη σύγκρουση. Και την Κυριακή οι φήμες αποδείχθηκαν αληθινές.

Ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας, Μόντε Αλεχάντρο Γκαρσία, παραδέχθηκε πως ο Μορένο ήταν... αρκετά ζωντανός όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς. Αν και σκόπευαν να τον συλλάβουν, ο βαρόνος των ναρκωτικών άνοιξε πυρ και οι αστυνομικοί «απάντησαν» με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του.

Η κυβέρνηση αυτή τη φορά διαβεβαίωσε πως ο Μορένο είναι όντως νεκρός, αφού ανακοίνωσαν πως έγινε διασταύρωση των στοιχείων του μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων, αν και ακόμη περιμένουν τις απαντήσεις από τις αναλύσεις του DNA, για να βεβαιωθούν απόλυτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα