Μετοχές της Ρέιντζερς στην Άρσεναλ

14:42 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Daily Record" αποκαλύπτει και νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την κακή οικονομική διαχείριση που υπήρχε στην Ρέιντζερς υπό την ευθύνη του πρώην προέδρου Κρεγκ Γουάιτ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, υπήρξε μια περίεργη διαδρομή μετοχών της Ρέιντζερς, οι οποίες κατέληγαν σε κοινοπραξία πίσω από την οποία βρισκόταν ο Ουσμάνοφ, ένας εκ των ιδιοκτητών της Άρσεναλ.
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για πώληση 16 μετοχών στην Red

and White με τη συνολική μεταβίβαση να ξεπερνά τις 230.000 λίρες. Ωστόσο, μετά από εντολή του Γουάιτ, το ποσό αυτό δεν κατατέθηκε στα ταμεία της Ρέιντζερς, αλλά σε εταιρείες, στις οποίες μεγαλομέτοχος ήταν ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Σκωτίας. Μία από αυτές, η Pritchard Stockbrokers με έδρα το Μπόρνμουθ της Αγγλίας, είδε τους λογαριασμούς της να παγώνουν στα μέσα Φεβρουαρίου, μετά από σχετική εντολή των Αρχών, ενώ και ο Γουάιτ παραιτήθηκε από το διοικητικό της συμβούλιο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη εταιρεία που εμπλέκεται στην αγοραπωλησία των μετοχών. Οι Merchant Corporate Recovery και η Merchant Strategic Renewal εμφανίζονται να έχουν στα ταμεία τους χρήματα από την κίνηση αυτή του πρώην προέδρου του σκωτσέζικου συλλόγου, με τον ίδιο να διατηρεί ακόμη το πόστο του και το μερίδιό του στη μετοχική τους σύνθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νυν διαχειριστές της Ρέιντζερς εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά και να ζητήσουν τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Γουάιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα