Μέταλιστ όπως Ρούμπιν

08:51 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το βράδυ ο Ολυμπιακός στην παγωμένη Ουκρανία καλείται να αντιμετωπίσει εκτός από την επικίνδυνη Μέταλιστ και τον κακό αγωνιστικό χώρο και να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα του δίνει ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει την ομάδα του με το ίδιο

σκεπτικό που την είχε παρατάξει στην Μόσχα και είχε πάρει την εκτός έδρας νίκη με τον Βάσκο τεχνικό να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία και στον περιορισμό της δράσης των λάτιν επιθετικών της Μέταλιστ.
Έτσι λοιπόν, ο Βαλβέρδε θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια ενώ την αμυντική τετράδα θα την απαρτίζουν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μαρκάνο. Μανιάτης και Ορμπάιθ θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Μακούν να κινείται λίγο πιο μπροστά τους. Στις πτέρυγες, δεξιά θα είναι ο Φουστέρ και αριστερά ο Μιραλάς ενώ ο Τζιμπούρ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.
Στην αποστολή βρίσκονται επίσης και οι Μπάμποβιτς, Μοντέστο, Παπάζογλου, Χολέβας, Ποτουρίδης, Φέισα, Καζίμ, Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Φετφατζίδης.
Η Μέταλιστ αναμένεται να έχει την συμπαράσταση 30.000 φίλων της με τον προπονητή της ουκρανικής ομάδας, Μίρον Μάρκεβιτς να παρατάσσει τους παίκτες του σε διάταξη 4-2-3-1. Η πιθανή ενδεκάδα της Μέταλιστ: Γκοριάνοφ, Βιγιάγκρα, Τορσιγκλιέρι, Γκουέγιε, Πσχενιτσνίκι, Τόρες, Ξαβιέ, Σόσα, Μπλάνκο, Τάισον, Κριστάλντο.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ, τέταρτος διαιτητής στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα