Μετά το δάνειο η σειρά των μετόχων

09:07 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για «άνεμο σωτηρίας» κάνει λόγο η εφημερίδα, μετά τη χθεσινή κίνηση του Πέτρου Παππά να αποπληρώσει το ομολογιακό δάνειο της Morgan Stanley και να δείξει πως η ΑΕΚ είναι σε σωστό δρόμο. Ωστόσο, η εφημερίδα επισημαίνει πως πλέον ήρθε η ώρα του έτερου μεγαλομετόχου, Νίκου Νοτιά, που πρέπει να κάνει μία γενναία συνεισφορά ώστε να ακολουθήσουν μετά και οι Κούλης, Κανελλόπουλος, Αθηνής, αλλά να μπουν και τα 3 εκατ. ευρώ του δανείου

που φέρνει ο Ντέμης Νικολαΐδης και το Χάρης Οικονομόπουλος. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρεται στο απολογητικό υπόμνημα που εστάλη στην ΟΥΕΦΑ και τα... κενά που υπάρχουν σε αυτό, που δεν είναι άλλα από τις συμφωνίες που θα γίνουν, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τα χρήματα.

GOAL

Για «μια χαρά και... επτά τρομάρες» κάνει λόγο η εφημερίδα και φυσικά αναφέρεται στο θετικό με την αποπληρωμή του δανείου της Morgan Stanley από τον Πέτρο Παππά, τη στιγμή που ο Νίκος Νοτιάς περιμένει κίνηση από τους υπόλοιπους μετόχους της ομάδας του 2004, που παραμένουν άφαντοι, προκειμένου να δει και εκείνος αν θα πληρώσει το ποσοστό του. Αναφορά γίνεται και στο δραματικό SOS που έχει εκπέμψει ο Ανδρέας Δημητρέλος με το χθεσινό του απολογητικό υπόμνημα στην Πειθαρχική της ΟΥΕΦΑ, την στιγμή που είναι πιο ορατός από ποτέ η ΑΕΚ να αγωνιστεί χωρίς κόσμο στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Πέτρος Παππάς και η αποπληρωμή του δανείου της Morgan Stanley είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει χαρακτηριστικά: «Έτσι ξηγιούνται οι ΑΕΚτζήδες», τονίζοντας παράλληλα πως ίσως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βοηθήσει και στο θέμα της αδειοδότησης. Από κει και πέρα, επιρρίπτει ευθύνες στους υπόλοιπους της ομάδας του 2004 που με τις κινήσεις του διώχνουν τον Παππά, ενώ τους καλεί να πληρώσουν έστω τις 170.000 ευρώ που απαιτούνται για να εκδοθούν σήμερα εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ. Αναφορά γίνεται και στο δάνειο που έχει εξασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Χάρη Οικονομόπουλο, παραθέτοντας τις δηλώσεις του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ, στην υπόθεση Ψωμιάδη, γίνεται ανάλυση για το συγκεκριμένο θέμα και τα δικαστήρια που ακολουθούν, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του Μιχάλη Τροχανά για την κίνηση του Πάππά, αλλά και του Αντώνη Μήνου, για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για μαγκιά του Πέτρου Παππά κάνει λόγο η εφημερίδα, μετά την κίνηση στην οποία προχώρησε και αποπλήρωσε το δάνειο της Morgan Stanley μαζί με τον Νάσο Θανόπουλο, καλώντας παράλληλα με δηλώσεις του τους υπόλοιπους μετόχους, όπως και όλους τους Ενωσίτες, να συνεισφέρουν για να βγει η αδειοδότηση. Από κει και πέρα φιλοξενούνται δηλώσεις του Χάρη Οικονομόπουλου, για τα 3 εκατ. ευρώ που θα δοθούν ως δάνειο στην ΑΕΚ και είναι ήδη διαθέσιμα, αλλά και το χθεσινό υπόμνημα που εστάλη στην ΟΥΕΦΑ με την απολογία της Ένωσης και τι περιλαμβάνει αυτό. Τέλος, η εφημερίδα κάνει λόγο για απόρριψη πρότασης του Μανωλά στην Ουντινέζε, η οποία έφτανε τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα