Μέσι: Υπέροχο να έρθει ο Ιγκουαΐν στη Μπαρτσελόνα

10:31 17/6/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν λίγες μέρες η ισπανική εφημερίδα MARCA αποκάλυψε πως η Μπαρτσελόνα προχωράει στην απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν με τη Νάπολι να το διαψεύδει και τον Λιονέλ Μέσι να σημειώνει πως θα ήταν υπέροχο να ερχόταν στην ομάδα ο συμπατριώτης του επιθετικός.
Σε δηλώσεις του ο Μέσι τόνισε: "Θα ήταν υπέροχο να έρθει ο Ιγκουαΐν στην Μπάρτσα. Θα μπορούσε να μας προσφέρει πολλά πράγματα, αλλά στο μυαλό μου τώρα βρίσκεται μόνο

το Μουντιάλ".
Για το επόμενο παιχνίδι της Αργεντινής με το Ιράν, ο Μέσι δήλωσε: "Πηγαίνουμε σιγά-σιγά, παιχνίδι με το παιχνίδι. Στο επόμενο ματς περιμένω οι αντίπαλοι μας να παραταχθούν αμυντικά. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και τα δυο επόμενα παιχνίδια. Είμαστε Αργεντινή και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τους αντιπάλους μας. Έχω μεγάλη θέληση ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα όλων στην πατρίδα μου, αλλά ζω αυτή την στιγμή με ηρεμία".
Ο Μέσι μίλησε για τη σχέση του με τον Νεϊμάρ λέγοντας: "Δεν υπάρχει συναγωνισμός μεταξύ μας. Είμαστε συμπαίκτες, είναι ένα καλό παιδί και υπάρχει εξαιρετική σχέση μεταξύ μας. Είναι λογικό να υπάρχει αντιπαλότητα εντός γηπέδου, αλλά μέχρι εκεί".
Τέλος, για τις ομάδες που τον έχουν εντυπωσιάσει ως τώρα στο Μουντιάλ, ο Μέσι είπε: "Οι ομάδες που με έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο μέχρι στιγμής είναι Ολλανδία και η Γερμανία, αλλά υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα