Μέσι: Μπορούμε το Μουντιάλ

16:52 20/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε τον Ιανουάριο στην αγωνιστική δράση, έπειτα από απουσία 59 ημερών, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Αργεντινός μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFA για το διάστημα που έμεινε εκτός, για το άγχος του όταν βλέπει την Μπαρτσελόνα από την τηλεόραση, καθώς και για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας πως το μυαλό του είναι ήδη στη Βραζιλία.
Για τον τραυματισμό του είπε: "Ήταν σκληρό, είναι αλήθεια, πολύ σκληρό. Η αλήθεια όμως

είναι ότι πήγα στην Αργεντινή και υπήρξε λίγη απόσταση ανάμεσα σε εμένα, τα αποδυτήρια και όλη τη φασαρία που υπάρχει εκεί. Μου έκανε καλό. Βάζοντας στην άκρη τα αρνητικά, οι δύο μήνες που δεν κατάφερα να παίξω μου έκανε καλό σωματικά. Προσπαθώ να δω το θετικό κομμάτι όλου αυτού".
Σχετικά με το αν ένιωθε περισσότερο νευρικός βλέποντας τα ματς της Μπαρτσελόνα από την τηλεόραση, είπε: "Φυσικά, είμαι περισσότερο νευρικός όταν παρακολουθώ παρά όταν βρίσκομαι στο γήπεδο. Το γεγονός ότι βρίσκεσαι έξω και κοιτάζεις και όχι μέσα για να δώσεις ένα χεράκι το κάνει πολύ χειρότερο".
Αναφορικά με όσους υποστηρίζουν πως η Αργεντινή είναι το φαβορί στο φετινό Μουντιάλ είπε: "Ναι, είναι αλήθεια, είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν τα πηγαίναμε καλά στα προκριματικά, μέχρι που νικήσαμε εκτός έδρας στην Κολομβία, αλλά μετά είχαμε σπουδαία πορεία. Είναι ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Ίσως είναι η χρονιά μας, αλλά από τη στιγμή που ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο όλα μπορούν να συμβούν, είναι πολύ δύσκολο. Αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Τα παιχνίδια του Μουντιάλ είναι τελείως διαφορετικά. Από την αρχή, η ατμόσφαιρα τα κάνει διαφορετικά από κάθε άλλη διοργάνωση. Αν και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σπουδαίο, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ξεχωριστό".
Όταν κλήθηκε να συνεχίσει την πρόταση "Το 2014, ο Λιονέλ Μέσι θα είναι...", ο Μέσι απάντησε: "Δεν ξέρω. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μια σπουδαία χρονιά για την Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή, αλλά όχι μόνο για τον Μέσι, αλλά για όλους τους παίκτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα