Μέσα ο Πίτου Γκαρσία

17:48 14/1/2014 - Πηγή: AEK365

Την προετοιμασία του για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό ολοκλήρωσε σήμερα ο Ατρόμητος. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε και ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που ήταν καθαρή.
Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Σηφάκης, Μπάρκας, Αρκούδας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι.

Παράσχος: «Δέουσα προσοχή»

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των Περιστεριωτών έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας πως η ομάδα του θα αντιμετωπίσει το ματς με τη δέουσα προσοχή, παρά το 0-2 του πρώτου αγώνα. «Θα αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα προσοχή και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο, όπου νικήσαμε με 2-0.
Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και με καλό υλικό. Και αλλαγές να έχει στην σύνθεσή του υπάρχουν ισάξιοι ποδοσφαιριστές. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα και μακάρι η εξέλιξη του αγώνα να μας δώσει την άνεση να ξεκουράσουμε παίκτες που είναι καταπονημένοι», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα