Μέσα ο Πιπίνης

19:06 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λάρισα ξεκίνησε από σήμερα ο Αστέρας, με τον Σάκη Τσιώλη να έχει ένα ευχάριστο νέο. Αυτό ήταν ότι ο Χρήστος Πιπίνης μπήκε και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεσή του, αφού δεν αντιμετωπίζει, πλέον, κανένα πρόβλημα.

Αντίθετα, ο Εμάνουελ Περόνε συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι Φερνάντο Ουσέρο, Καλίφα Σανκαρέ το πρόγραμμα αποκατάστασής τους και ο Τάσος Μπακασέτας τη θεραπευτική του αγωγή. Από εκεί και πέρα, οι Δημήτρης

Κουρμπέλης και Ματίας Καρντάσιο τιμωρήθηκαν βάση του εσωτερικού κανονισμού για τις αποβολές τους στα ματς με Άρη και Λάρισα, αντίστοιχα. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι συμπλήρωσε 63 εμφανίσεις με τη φανέλα του Αστέρα στη Σούπερ Λιγκ και έπιασε στη δέκατη θέση της σχετικής λίστας των συμμετοχών τον συμπατριώτη του Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα, ενώ έχει ακόμα έξι στο Κύπελλο και τρεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, με τους Αρκάδες έχει πετύχει και πέντε γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα