Μέντες: Δεν μπορούν όλοι να διαχειριστούν την πίεση

13:26 23/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σε σχέση με το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται κακός με τον Μέντες Ντα Σίλβα να υποστηρίζει πως η διαφορά με πέρσι ήταν πως τότε κανένας δεν περίμενε τίποτα από την ομάδα ενώ τώρα υπάρχει έξτρα πίεση την οποία, όπως λέει, δεν μπορούν να διαχειριστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Σε δηλώσεις του στην ολλανδική ιστοσελίδα metronieuws.nl, ο Ολλανδός μέσος του Παναθηναϊκού

μιλώντας για την ήττα από τον ΟΦΗ τόνισε: "...δεχτήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις από έναν ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, ενώ το δικό μας γκολ ήρθε από αυτογκόλ του αμυντικού του ΟΦΗ, Τριποτσέρη. Αυτό λέει πολλά. Είχαμε την κατοχή της μπάλας κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά είχαμε έλλειψη δημιουργίας.
Φυσικά και οι οπαδοί μας δεν είναι χαρούμενοι, αλλά το πρωτάθλημα μόλις άρχισε. Ο Αναστασίου δουλεύει με ολλανδικές μεθόδους και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι. Κάνουμε πολλές ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και με πάσες. Ο Παναθηναϊκός παίζει ποδόσφαιρο και ο προπονητής ασχολείται με τη δημιουργία και την ανάπτυξη. Την προηγούμενη χρονιά δεχτήκαμε πολλά κοπλιμέντα για την απόδοση μας. Όμως, η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι κανένας δεν περίμενε τίποτα από εμάς. Τώρα, οι προσδοκίες μεγάλωσαν και αυτό μας δημιουργεί μια έξτρα πίεση. Δεν μπορούν να την διαχειριστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Επίσης, τελευταία μας λείπει η αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμαστε μερικά καλά αποτελέσματα".
Για το παιχνίδι στο "Φίλιπς Στάντιον" με την Αϊντχόφεν για το Europa League ο Μέντες δήλωσε: "Είναι μια σημαντική εβδομάδα για εμάς. Αν θέλουμε κάτι περισσότερο στην Ευρώπη, οφείλουμε να νικήσουμε την Αϊντχόφεν και το Σαββατοκύριακο πρέπει να επικρατήσουμε του Ολυμπιακού στο ντέρμπι. Η Αϊντχόφεν παίζει καλά. Μισώ το ότι δεν θα παίξω. Όταν έγινε γνωστό πως θα παίξουμε με την Αϊντχόφεν είπα στη γυναίκα μου... Εύχομαι να μην είμαι τραυματίας εκείνη τη περίοδο... Δυστυχώς ο αχίλλειος τένοντας μου υπερφορτώθηκε. Είχα ένα μικρό πρόβλημα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά χειροτέρεψα όταν πήγα να παίξω. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα είμαι καλύτερα. Ίσως μπορέσω να παίξω το επόμενο Σαββατοκύριακο. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να απουσιάσω από τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν".

Keywords
Τυχαία Θέματα