«Μένω αν παραμένει ο Σπανός»

15:42 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Παράσχος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου με την προϋπόθεση πως θα μείνει και ο Γιώργος Σπανός στην ηγεσία του συλλόγου, όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για:

Την επιστροφή του στον Ατρόμητο: «Ήρθα στο Ατρόμητο όχι μόνο για οκτώ παιχνίδια, αλλά και για την επόμενη χρονιά, με την προϋπόθεση ότι ο Σπανός θα συνεχίσει. Το θέμα παραμονής του στην ομάδα δεν έχει κλείσει οριστικά, αυτό μου άφησε να καταλάβω».

Το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας: «Στην

επίθεση υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, εκεί δεν έχουμε το εύκολο γκολ, εκεί όπου πέρυσι υπήρχε ο Μήτρογλου. Μετά τον τραυματικό αγώνα του Σαββάτου με τον Αρη οι παίκτες δεν είναι καλά ψυχολογικά, τα παιδιά θέλουν εμψύχωση, πρέπει να ξεχάσουν γρήγορα αυτό το ματς. Υπήρξε και η φυγή παικτών, του Μάντζιου και του Επστάιν».

Μακάρι να είχα τον Μάντζιο, θα μπορούσα να τον είχα πλησιάσει και μέσα από συζήτηση να μπορούσα να τον βελτιώσω. Δεν συζήτησα με τον κύριο Σπανό το θέμα της παραμονής του, δεν πρόλαβα, όταν ανέλαβα ο παίκτης είχε ήδη ειδοποιηθεί ότι φεύγει από την ομάδα».

Τον Σουμπίνιο: «Αμυντικά η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, το ζητούμενο είναι πώς θα βρούμε λύση στο γκολ, λείπει φέτος η κυκλοφορία της μπάλας. Ο Σούμπίνιο πέρυσι έκανε μια φοβερή χρονιά, αλλά ακόμα φέτος δεν έχει δείξει το ίδιο πρόσωπο. Ίσως με την παρουσία μου μπορέσει να απελευθερωθεί, όπως και ο Ναπολεόνι. Μετά τα δύο παιχνίδια, έχουμε 20 μέρες διακοπή μέχρι τα πλέι οφ και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα