Μένει στον Άρη ο Πολατιάν

16:09 3/6/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες ανέλαβε την ΠΑΕ Άρης νέα διοίκηση αλλά ο Λάζαρος Πολατιάν, όπως υποστήριξε, θα παραμείνει στο πόστο του συμβούλου αγωνιστικού τμήματος με κύρια αρμοδιότητα του την επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και τους διαιτητές κάθε αγώνα. Παράλληλα, ο Πολατιάν υπογράμμισε πως από την νέα σεζόν ο στόχος του Άρη θα πρέπει να είναι η

είσοδος στα play off και μια καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην διαιτητής Λάζαρος Πολατιάν στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA
Αρχικά, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ήρθα επί διοικήσεως του κ. Ψηφίδη, συνέχισα με τον κ. Σκόρδα και τώρα κάνω συζητήσεις με τον κ. Ηλιάδη, ώστε να συνεχίσω και του χρόνου από το πόστο μου, να εργάζομαι για το καλό του Αρη. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και νομίζω πως θα είμαι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα».
Για το ποια είναι ακριβώς η αρμοδιότητά του και το αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν: «Η δικιά μου δουλειά είναι να έχω επαφή και επικοινωνία με τους ποδοσφαιρικούς φορείς, τους "άρχοντες" κάθε αγώνα κι όλα αυτά. Μου έχει ζητήσει ο κ. Ηλιάδης να τους παραδώσω μια έκθεση με τις προτάσεις και τις ιδέες μου και θα τα αναλύσουμε από κοντά. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμη, διότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και ο κ. Ηλιάδης, οπότε το δικό μου θέμα θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα».
Για τη φετινή πολύ δύσκολη σεζόν αλλά και τους στόχους που πρέπει να έχει ο Άρης: «Σίγουρα, ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν, πέρασε πολλές δυσκολίες η ομάδα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Από `κει και πέρα, στον Αρη δεν αρμόζει να παλεύει για τη σωτηρία του. Ο στόχος του Αρη θα πρέπει να είναι και θα είναι η είσοδος στα play off αλλά και μια καλή πορεία στο Κύπελλο».
Για τους νεαρούς παίκτες που σε σημαντικό βαθμό αποτελούσαν τη φετινή ομάδα: «Ο Άρης έχει πολλούς νεαρούς παίκτες και πιστεύω το απέδειξαν αυτό φέτος. Ελπίζω πως το ίδιο θα γίνει και του χρόνου και εκτιμώ ότι η ομάδα μπορεί να στηριχθεί στους νέους της ποδοσφαιριστές».
Για το τί πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Aρη από αυτόν: «Δεν έχω καμία προσωπική φιλοδοξία να αναρριχηθώ, να πάω κάπου ψηλότερα. Εργάζομαι για το συμφέρον του Αρη, πάνω από όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα