Μένει στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ

21:31 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365 από το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο πρόεδρός της Ανδρέας Δημητρέλος είχε στο πρόγραμμά του συνάντηση με τη διεύθυνση του ΟΑΚΑ με στόχο τη μείωση του ενοικίου και τη συζήτηση για νέα συμφωνία. Και αυτή η συνάντηση έγινε. Και η συμφωνία είναι γεγονός. Ή για να ακριβολογούμε

ΠΑΕ ΑΕΚ και ΟΑΚΑ ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία, για υπογραφή νέας μεταξύ τους σύμβασης, η οποία για να επιτευχθεί οριστικά θα χρειαστούν ακόμη κάποιες συζητήσεις, για τις λεπτομέρειες.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ μένει στο ΟΑΚΑ σίγουρα και την επόμενη σεζόν (εφόσον φυσικά πάνε όλα καλά και δεν έχουμε... δράματα, από τους μετόχους, με την ΑΕΚ να ξεπερνά τον κίνδυνο να μη πάρει αδειοδότηση) πληρώνοντας φυσικά μειωμένο ενοίκιο. Είναι πιθανό πάντως να υπογραφεί νέα σύμβαση διάρκειας δύο ετών, που θα τεθεί σε ισχύ από 1η Ιουλίου του 2012. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες συζητήσεις που θα ολοκληρώσουν και τη συμφωνία.

Η ΑΕΚ λοιπόν από του χρόνου θα πληρώνει μικρότερο ενοίκιο στο ΟΑΚΑ. Μέχρι τώρα έδινε ένα ποσό κοντά στις 550.000 ευρώ το χρόνο - με βάση τη σύμβαση που είχε υπογραφεί το 2008. Από αυτό το ποσό η ΑΕΚ έως τώρα έχει εικχωρήσει, μέσω ΟΠΑΠ, 230.000 ευρώ και τα υπόλοιπα τα οφείλει.

Keywords
Τυχαία Θέματα