«Μένει εδώ ο Μπογκντάνοβιτς»

23:32 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Φρένο στις... ορέξεις της Μάλαγα έβαλαν με δηλώσεις τους ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σιμόνε Πιανιτζιάνι και ο γενικός διευθυντής της Κεμάλ Ντιντσέρ, σχετικά με το μέλλον του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Οι δύο άνδρες, σε δηλώσεις τους πριν το φιλικό με τη Σιένα (το οποίο διεξάγεται τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές), τόνισαν πως ο Μπογκντάνοβιτς έχει συμβόλαιο με την ομάδα και θα παραμείνει σε αυτή.

"Δεν διαβάζω τι γράφουν τα Μέσα για τον Μπογκντάνοβιτς, δεν έχω χρόνο γι'αυτό", είπε αρχικά ο Πιανιτζιάνι και πρόσθεσε: "Το μόνο

που ξέρω είναι ότι με ικανοποιεί το ρόστερ της ομάδας. Ο Μπογκντάνοβιτς αυτή τη στιγμή είναι παίκτης μας και θα παραμείνει".

Στο ίδιο μοτίβο και οι δηλώσεις του Ντιντσέρ, ο οποίος υπογράμμισε: "Ο Μπογκντάνοβιτς είναι χαρούμενος στην ομάδα μας. Εχει συμβόλαιο και αν θελήσει να φύγει θα είναι μόνο για το ΝΒΑ".

Οσο για την απόκτηση κάποιου επιπλέον παίκτη, ο γενικός διευθυντής της Φενέρ, ανέφερε πως υπήρξε στο στόχαστρο και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ωστόσο δεν προτιμήθηκε, ενώ συμπλήρωσε πως "ο έκτος ξένος που θα έρθει θα πρέπει να έχει γνώση ότι θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρώπη. Δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσουμε σε άλλη προσθήκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα