Μεγιστάνας δίνει 300 εκ. ευρώ για να πάρει την Ίντερ

10:52 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport αποκαλύπτει πως ο μεγιστάνας από την Ινδονησία, Έρικ Τόχιρ, κατέθεσε προσφορά ύψους 300.000.000 ευρώ στον Μάσιμο Μοράτι για την αγορά του 100% των μετοχών της Ίντερ. Μάλιστα ο μεγιστάνας δεσμεύτηκε πως αν συμβεί αυτό τότε θα διαθέσει άμεσα 60 εκατομμύρια ευρώ για τις μεταγραφές.
Ο Τόχιρ, σύμφωνα με το

δημοσίευμα, δεν έχει δώσει τελεσίγραφο στον Μοράτι ενώ δεν είναι αρνητικός στο να αποκτήσει το 80% των μετοχών έναντι 260 εκατομμυρίων ευρώ με την προϋπόθεση πως στο μέλλον θα αποκτήσει και το άλλο 20%.
Ο ίδιος ο Μάσιμο Μοράτι έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να πουλήσει την Ίντερ με την Gazzetta dello Sport να σημειώνει πως το αφεντικό της ομάδας του Μιλάνου θα προτιμούσε να παραχωρήσει τώρα το 30-40% των μετοχών και μέσα στα επόμενα χρόνια να μεταβιβαστεί το υπόλοιπο ποσοστό στον Τόχιρ.
Στο δημοσίευμα σημειώνεται επίσης πως ρόλο στις διαπραγματεύσεις θα παίξουν και τα χρέη της Ίντερ που αυτή την στιγμή φτάνουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ ενώ υπογραμμίζεται πως πρόθεση του Μοράτι είναι να δεσμεύσει τον Ινδονήσιο μεγιστάνα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ίντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα