Μεγάλο διπλό για Ζενίτ

23:39 22/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 7ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΠΟΡΤΟ-ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ντραγκάο

Η Ζενίτ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ουσιαστικά έπαιξε όλο το ματς με παίκτη παραπάνω και πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στο Ντραγκάο απέναντι στην Πόρτο. Οι "Δράκοι" έμειναν με δέκα παίκτες μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Ερέρα είδε δύο

κίτρινες μέσα σε 20 δευτερόλεπτα (πρώτα για φάουλ και στη συνέχεια γιατί βγήκε πολύ γρήγορα από το τείχος). Παρότι με παίκτη λιγότερη η Πόρτο κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει το ματς και μάλιστα στο 20' είχε δοκάρι με τον Λούτσο Γκονσάλες. Οκτώ λεπτά μετά ο Οταμέντι έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 39' ο Σιρόκοφ είχε ένα εξαιρετικό σουτ που έφυγε μόλις άουτ. Καλός ο ρυθμός και στην επανάληψη με τη Ζενίτ να έχει καλή ευκαιρία στο 57' με τον Χουλκ ο οποίος απείλησε και οκτώ λεπτά μετά. Τελικά η πίεση των Ρώσων απέδωσε καρπούς στο 86' όταν ο Χούλκ βρήκε τον Κερζάκοφ και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Πόρτο προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε στο 88' με τον Γκίλας. Στις καθυστερήσεις ο Λοντίγκιν έδιωξε το σουτ του Οταμέντι.

ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Οταμέντι, Σάντρο, Λίκα (53'Βαρέλα), Φερνάντο, Λούτσο Γκονζάλες (86'Γκίλας), Ερέρα, Τζάκσον Μαρτίνεζ, Ζοσουέ (75'Ντεφούρ).

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Σμόλνικοφ (80'Κρισκίτο), Λόμπαερτς, Νέτο, Ανσάλντι, Σατόφ, Φαϊζούλιν, Αρσάβιν (65'Ζιριάνοφ), Σιρόκοφ (71'Κερζάκοφ), Ντάνι, Χούλκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα