Για πλάκα η Μπάρτσα

14:57 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα η Μπαρτσελόνα πήρε μια άνετη νίκη με 3-1 απέναντι στην Ράγιο. Οι "μπλαουγκράνα" είχαν δοκάρι στο 8ο λεπτό με τον Μέσι και στο 25' άνοιξαν το σκορ με τον Βίγια. Στο 49' η Μπαρτσελόνα είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Ντάνιελ Άλβες. Οκτώ λεπτά μετά ο Μέσι χτύπησε και πάλι και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο

3-0. Η Ράγιο κατάφερε να μειώσει στο 70' με τον Ραούλ Ταμούδο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Αντριάνο (23'Άλβες), Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Μπούσκετς, Φάμπρεγας, Ινιέστα (63'Τιάγκο), Μέσι, Βίγια, Σάντσες.

Ρ.ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Τίτο, Γκάλβεθ, Φιγκέρας, Αρμπίγια, Αντριάν (62'Μπαγκουρά), Τρασόρας, Χοσέ Κάρλος, Τσόρι Ντομίνγκες (85'Ισαάκ), Πίτι, Ντελίμπασιτς (68'Ταμούδο).

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Λος Κάρμενες

Δεν έβγαλε νικητή το ματς της Γρανάδα με τη Λεβάντε με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες, 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σικέιρα αλλά η Λεβάντε απάντησε με τον Ακουαφρέσκα στο 50'.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Τόνιο, Νιόμ, Ινίγκο Λόπεθ, Μάινθ, Σικέιρα, Μικέλ Ρίκο, Ρέθιο (70'Ελ Αράμπι), Μπουονανότε (84'Τόριε), Νολίτο, Αράνδα, Ιγκάλο (60'Μπαχίμι).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Πέδρο Λόπεθ, Μπαγεστέρος, Ναβάρο, Καράμπελας, Βύντρα, Ιμπόρα, Ρίος (46'Ακουαφρέσκα), Ρουμπέν Γκαρθία, Μίτσελ (83'Ρότζερ). Βάλντο (89'Ελ Ζαρ).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο ντε Ναβάρα

Με δύο γκολ του Ντιέγκο Κόστα η Ατλέτικο πέρασε από την Παμπλόνα επικρατώντας 2-0 της Οσασούνα. Ο επιθετικός των "ροχιμπλάνκος" άνοιξε το σκορ στο 35' και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του στο 48'. Πλέον η Ατλέτικο πλησίασε και πάλι στον πόντο τη Ρεάλ στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Μαρκ Μπερτράν, Αρίμπας, Μιγκέλ Φλάνιο, Νταμιά (80'Γιορέντε), Πουνιάλ, Λόλο, Όιερ, Ντε λας Κουέβας (60'Νίνο), Αρμεντέρος, Μασούντ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράνδα, Κάτα Ντίας, Φιλίπε, Μάριο, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά (86'Ροντρίγκες), Ντιέγκο Κόστα, Φαλκάο.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν

Η Σεβίλλη διέλυσε με 4-0 την Σαραγόσα και ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Οι Ανδαλουσιανοί άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με τον Κόκε και τρία λεπτά μετά η Σαραγόσα έμεινε με δέκα όταν ο Μπάμποβιτς είδε δεύτερη κίτρινη (η πρώτη του δόθηκε λανθασμένα). Με παίκτη παραπάνω η Σεβίλλη κυριάρχησε και στο 52' ο Κόκε χτύπησε και πάλι κάνοντας με ένα εντυπωσιακό γκολ το 2-0. Δέκα λεπτά μετά ο Ρέγες πέτυχε τρίτο γκολ για τους Σεβιγιάνους ενώ στο 67' ο Νεγρέδο πέτυχε το 4-0.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Πάλοπ, Κόκε, Φάσιο, Ναβάρο, Αλμπέρτο (57'Κάλα), Μεδέλ (66'Μαντούρο), Κοντόγκμπια (77'Ντελ Μοράλ), Ράκιτιτς, Νάβας, Ρέγες, Νεγρέδο.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Λέο Φράνκο, Άμπραχαμ, Λόοβενς, Άλαβαρο, Σαπουνάρου, Χοσέ Μάρι, Μοντάνιες (74'Ρόδρι), Μπάμποβιτς, Βίκτορ (58'Ροσίνα), Πίντερ, Πόστιγκα.

ΜΑΛΑΓΑ- ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 0-2
ΓHΠΕΔΟ: Ροσαλέδα

Μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Μάλαγα πέτυχε η Εσπανιόλ με 2-0. Στο πρώτο μέρος το ματς δεν είχε πολλές φάσεις με την Εσπανιόλ να μένει πίσω και τη Μάλαγα να δείχνει κουρασμένη από τν υπερπροσπάθεια κόντρα στην Πόρτο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 49' ο Κολότο έκανε το 1-0. Η Μάλαγα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά στο 66' ο Σέρχιο Γκαρσία έκανε το 2-0 και κλείδωσε τοη νίκη για την Εσπανιόλ.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Λουγκάνο, Ουέλινγκτον, Αντούνες, Γκάμες, Τουλαλάν (68' Σαβιόλα), Καμάτσο, Ίσκο, Σάντα Κρους, Φερνέντες (61' Ντούντα), Πιαζόν (61' Χοακίν)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Κολότο, Μορένο, Καπντεβίλα, Ματιόνι, Φορλίν (76' Ροντρίγκες), Βερδού (76' Μπαένα), Γκαρσία, Βακασό (87' Άλβαρες), Στουάνι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα