«Μεγάλη Πέμπτη» και εκπλήξεις…

17:16 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Ποια Μεγάλη Εβδομάδα; Αύριο είναι η Μεγάλη... Πέμπτη της ΑΕΚ. Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου και η διοίκηση του θα διανύσουν την διαδρομή Μαρούσι-Αμπελόκηποι σε τρεις ώρες, αφού η «μάχη» είναι διμέτωπη.

Πιο αναλυτικά, στις 9 το πρωί είναι προγραμματισμένη η «δίκη» του Φώτη Βασιλόπουλου και του Περάματος (βεβαίως), στα γραφεία του αθλητικού δικαστή της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ. Το «παρών» αναμένεται να

δώσουν από πλευράς της ΑΕΚ τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ, Νίκος Σταθάκος και Γιώργος Χήνας, ενώ τον αρχισκόρερ της ΑΕΚ θα υποστηρίξει νομικά η Λία Μάντη-Διαμαντοπούλου. Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξουν και εκπλήξεις από πλευράς της «Ένωσης», σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα ή στην επιχειρηματολογία.

Στις 12 το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη Λεωφόρο Κηφισίας η συζήτηση για την κατάπτωση, ή μη, της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι «οι πιστωτές θα κάνουν υπομονή, εκτιμώντας την προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση, προκειμένου να βγει η χρονιά, που φτάνει στο τέλος της, και δεν θα βάλουν σε κίνδυνο την συμμετοχή της ΑΕΚ σ το Πρωτάθλημα». Το «παρών» στα γραφεία της ΕΕΑ θα δώσει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΑΕ...

Keywords
Τυχαία Θέματα