«Μεγάλη καριέρα ανοίγεται για Ταχτσίδη»

14:02 6/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης εδώ και λίγο καιρό ανήκει στο δυναμικό της Ρόμα με τον πρώην προπονητή του στην Βερόνα, τον Αντρέα Μαντορλίνι, να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην μέσο της ΑΕΚ καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά μιας και τον είχε στην Βερόνα. Ο Μαντορλίνι εκτιμά πως μια μεγάλη καριέρα ανοίγεται για τον Ταχτσίδη αρκεί όπως είπε ο νεαρός μέσος να παραμείνει προσγειωμένος. Παράλληλα δεν δίστασε να πει πως ο Ταχτσίδης είναι μοναδικός στην κάθετη μπαλιά καθώς μπορεί να κόψει στην μέση την άμυνα

του αντιπάλου.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Radio CSS", ο Μαντορλίνι τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που προοδεύει. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Βλέπω μια μεγάλη καριέρα να ανοίγεται μπροστά του, αρκεί να παραμείνει προσγειωμένος".
Ο προπονητής της Βερόνα μιλώντας για τον Ταχτσίδη είπε επίσης: "Δεν αμφέβαλα ποτέ για τον Ταχτσίδη. Έχει σωματικά προσόντα και τεχνική κατάρτιση τέτοια, που του επιτρέπουν να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Όταν ήρθε στην Βερόνα, αμέσως με πλησίασε και μου ζήτησε συμβουλές. Κάτι που εκτίμησα αμέσως, αφού δεν είναι πολλοί εκείνοι που το κάνουν".
Ο Μαντορλίνι μίλησε και για τα αδύνατα σημεία που έχει στο παιχνίδι του ο Ταχτσίδης λέγοντας: "Μπορεί να είναι λίγο αργός, κάτι που είναι λογικό, αφού είναι ψηλό παιδί. Την έλλειψη ταχύτητας την καλύπτει, όμως, με την γρήγορη σκέψη του. Βλέπει την κάθετη πάσα πριν από όλους, κάτι που βοηθάει γιατί μπορεί να κόψει στην μέση την αντίπαλη άμυνα. Είναι μοναδικός στην κάθετη μπαλιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα