«Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του έχει ο Νασρί»

15:56 29/6/2012 - Πηγή: AEK365

Οι σχέσεις του Γουιλιάμ Γκαλάς με τον Σαμίρ Νασρί είναι εδώ και πολύ καιρό τεταμένες με τον αμυντικό της Τότεναμ να ανοίγει νέο κεφάλαιο στην κόντρα τους με τα όσα είπε για τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Ο Νασρί είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την συμπεριφορά του μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας στο EURO 2012 όταν έβρισε δημοσιογράφο με τον Γκαλάς να υποστηρίζει πως ο πρώην συμπαίκτης του στην Άρσεναλ έχει μεγάλη

ιδέα για τον εαυτό του.
Σε δηλώσεις του ο Γκαλάς τόνισε: "Όλοι ξέρουν ποιος είναι πραγματικά, δεν ήταν ανάγκη να είμαι στο Euro για να καταλάβω τι έγινε. Στην Άρσεναλ πάντα έδινε το όνομά μου στον Τύπο, προσπαθούσε να με κάνει να φαίνομαι εγώ ο κακός και χαλούσε την εικόνα μου. Εγώ έχω 8 με 10 χρόνια διαφορά από τη φουρνιά των παικτών όπως ο Νασρί και ξέρω ότι δεν έχουμε τις ίδιες αξίες. Αρκετοί από αυτούς έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και δεν δείχνουν σεβασμό στους παλιότερους".
Ο Γκαλάς αποδίδει την ευθύνη τέτοιων συμπεριφορών και στις ομάδες λέγοντας: "Όταν στους συλλόγους ή τις εθνικές ομάδες πέφτουν όλοι πάνω από ένα νέο ταλέντο και του κάνουν όλα τα χατίρια, δεν του επιτρέπουν να ωριμάσει. Κάποτε εμείς είχαμε υπομονή, όσο ταλαντούχοι κι αν ήμασταν, πλέον οι προπονητές δίνουν εξαρχής τα... κλειδιά στους μικρούς κι αυτοί χάνουν τον έλεγχο".

Keywords
Τυχαία Θέματα