«Μεγάλη η πίεση»

00:33 9/11/2012 - Πηγή: AEK365

Για μεγάλη πίεση η οποία υπάρχει στον Παναθηναϊκό και οδηγεί σε αρκετά λάθη τους «πράσινους» έκανε λόγο ο Βίκτορ Βιτόλο. «Μπήκαμε καλά στα πρώτα είκοσι λεπτά, όμως στη συνέχεια δεχθήκαμε το γκολ και από εκεί και πέρα δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε», είπε αρχικά ο Βιτόλο και πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ μεγάλη η πίεση, είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε και λόγω όλων αυτών γίνονται τα λάθη».

Στη συνέχεια, είπε: «Η ομάδα έχει λιώσει στο τρέξιμο και τη σκληρή δουλειά αλλά ένα αποτέλεσμα σαν

το αποψινό είναι απογοητευτικό».

Για τον κόσμο της ομάδας σχολίασε: «Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αξίζουν το καλύτερο. Αυτό δεν το λέω εγώ, αυτός είναι ο τρόπος που αντιδρούν οι φίλαθλοι. Ακόμα κι όταν χάνουμε με 3-0 είναι δίπλα μας οι φίλαθλοι και προσπαθούν να μας ενθαρρύνουν. Δεν υπάρχει κάτι θετικό, το μόνο θετικό ήταν η εμφάνιση των νεαρών παικτών που δέχονται την πίεση που δεχόμαστε εμείς και προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να αντιμετωπίσουν αυτές τις καταστάσεις».

Τέλος, για τη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα έχουμε δυο-τρεις μέρες που θα είμαστε στεναχωρημένοι, όμως πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι καθώς τη Δευτέρα έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα