Μεγάλη ανατροπή, τεράστιο τρίποντο η Σοσιεδάδ

15:10 22/2/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΣΕΒΙΛΛΗ 4-3

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΝΟΕΤΑ

Η ανατροπή της ανατροπής έγινε στο "Ανοέτα" με τη Σοσιεδάδ να προηγείται δυο φορές, τη Σεβίλλη να φέρνει τούμπα το παιχνίδι και τελικά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στις καθυστερήσεις.
Στο 16ο λεπτό η Σοσιεδάδ άνοιξε το σκορ όταν ο Ζαλδούα έβγαλε

τη σέντρα, ο Αρίμπας έχασε τον Αγκιρέτσε και ο Ισπανός επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Σέρχιο Ρίκο για το 1-0.
Η Σεβίλλη προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 18'ο Φιγκέιρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να βρεθούν με δυο γκολ στη πλάτη πριν το ημίχρονο αλλά στο 37ο λεπτό ο Κανάλες, που βγήκε τετ α τετ με τον Ρίκο, έκανε απογοητευτικό τελείωμα.
Τελικά, η ισοφάριση ήρθε δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα. Ο Ντεουλοφέου εκτέλεσε κόρνερ και ο Τίμοθι Κολοτζιέτζακ με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.
Η Σοσιεδάδ ευτύχησε να πάρει ξανά το προβάδισμα, λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στο 47' ο Τρεμουλινάς ανέτρεψε τον Κανάλες εντός περιοχής, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Τσάβι Πριέτο ευστόχησε για το 2-1.
Όμως, η Σεβίλλη δεν το έβαλε κάτω, ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε ένα λεπτό έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες. Στο 55' από εκτέλεση φάουλ, ο Αρίμπας πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά και στο 56' ο Καρίσο με βολίδα τράνταξε το δοκάρι.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν για δεύτερη φορά στο 68ο λεπτό όταν ο Μπανέγα εκτέλεσε φάουλ και ο Κάρλος Μπάκα πετάχτηκε και με κεφαλιά σκόραρε για το 2-2 πετυχαίνοντας το 14ο γκολ του στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, μετά το γκολ έγινε αναγκαστική αλλαγή γιατί μάτωσε στο φρύδι.
Η Σεβίλλη όχι μόνο ισοφάρισε αλλά κατάφερε και να προηγηθεί στο 78ο λεπτό με τον Γκαμεϊρό να κάνει το 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Αλλά, η Σοσιεδάδ δεν το έβαλε κάτω και στο 82ο λεπτό είχε τη τύχη με το μέρος της όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ της Σεβίλλης, ο Αρίμπας με αυτογκόλ έκανε το 3-3.
Η μεγάλη νίκη για την ομάδα του Μόγες ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Πάρδο να εκτελεί κόρνερ και τον αρχηγό Τσάβι Πριέτο να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να κάνει το τελικό 4-3.
Για τη Σοσιεδάδ ήταν η πρώτη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και μπορεί πλέον να αισθάνεται πιο ασφαλής ενώ η Σεβίλλη έχασε ευκαιρία να βρεθεί στη πρώτη τετράδα.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Ζαλδούα, Ανσοτέγι, Ινίγκο Μαρτίνεθ, Ντε λα Μπέλα (81' Φινμπόγκασον), Γκρανέρο, Ρούμπεν Πάρδο, Τσάβι Πριέτο, Κανάλες (78' Ερβίας), Αγκιρέτσε, Κάστρο (89' Μπεργκάρα)
ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Φιγκέιρας, Αρίμπας, κολοτζιέτσακ, Τρεμουλινάς, Καρίσο, Ιμπόρα (65' Σουάρες), Βιδάλ, Μπανέγκα, Ντεουλοφέου (46' Βιτόλο), Μπάκα (70' Γκαμεϊρό)

Keywords
Τυχαία Θέματα