«Με βοήθησε ο σύλλογος»

17:09 2/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η Μπάρμπαρα Μπούικα αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ και κατέκτησε και το Έπαθλο Νovasports, ως πρώτη στην ειδική βαθμολογία των δημοσιογράφων. Η έμπειρη παίκτρια μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την προσωπική της επιτυχία με την κατάκτηση του βραβείου, αλλά και τις δυνατότητες που της έδωσε ο Ολυμπιακός να βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση.« Ήταν μια φανταστική χρονιά για εμάς αλλά και δύσκολη γιατί είχαμε πολλά δύσκολα παιχνίδια τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και

στο Λεν Τρόφι και παρά το γεγονός ότι δε πίστεψαν πολλοί στη νεανική μας ομάδα, δείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένη από το γεγονός ότι κέρδισα το Έπαθλο, αλλά και περήφανη για τις επιτυχίες μας. Δουλέψαμε γι' αυτό και το αξίζαμε. Εγώ βρέθηκα σε καλή κατάσταση γιατί ο σύλλογος με βοήθησε πολύ, τόσο εντός νερού όσο και εκτός. Επιπλέον προπονούμουν και μόνη μου. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένεια μου που με υποστηρίζει και μου δείχνει πάντα την αγάπη της».

Η πρώτη σκόρερ του Πρωταθλήματος της Α1 μίλησε και για την Αλεξάνδρα Ασημάκη του ΝΟ Βουλιαγμένης που βρέθηκε στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας των δημοσιογράφων. «Είναι τιμή για μένα να γνωρίζω την Αλεξάνδρα και ήδη την ξέρω πολλά χρόνια καθώς έχουμε παίξει αντίπαλοι και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Χαίρομαι που αγωνιζόμουν μαζί της, ακόμη και ως αντίπαλοι. Μπορεί κανείς να μάθει πολλά από εκείνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα