Με Τσακίρη… Μπρέσεβιτς!

15:01 20/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στα καθιερωμένα φιλικά μεταξύ τεχνικού τιμ και ρεπόρτερ, οι πρώτοι είναι πάντα το φαβορί. Πόσο μάλλον στη φετινή προετοιμασία, στην οποία οι δημοσιογράφοι είχαν να αντιμετωπίσουν τον Τραϊανό Δέλλα, τον Βασίλη Μπορμπόκη, αλλά και την... σταθερή αξία που ακούει στο προσωνύμιο Μήτσι (κατά κόσμον Νίκος Κορομηλάς). Ωστόσο, λειτούργησε πιθανότατα μέσα τους το... ένστικτο της αυτοσυντήρησης και μπροστά στο φάσμα ενός πρωτοφανούς στα χρονικά διασυρμού, υπερέβαλαν εαυτούς και έκαναν μια ηρωική εμφάνιση.

Μάλιστα, κατάφεραν να σταθούν όρθιοι για ένα ολόκληρο ημίχρονο, στο οποίο χάρη στην ψυχομένη και οργανωμένη άμυνα (απόδειξη ότι παρακολουθούν με προσοχή τα μαθήματα του Δέλλα στους παίκτες) και στην εκπληκτική εμφάνιση του Γιώργου Τσακίρη, ο οποίος «ντύθηκε» Ιβαν Μπρέσεβιτς (σε δυο τρία... νούμερα μεγαλύτερο) και πέτυχε χατ τρικ, κράτησαν το σκορ στο... οριακό 5-4 (το άλλο γκολ για τους ρεπόρτερ πέτυχε ο Σταμάτης Βούλγαρης με πέναλτι). Στην επανάληψη, ωστόσο, ήρθε η κατάρρευση και η... λαίλαπα «Μήτσι» που κατασκήνωσε στην περιοχή για να προωθεί τη μπάλα στα δίχτυα (κατάφερε να το κάνει συνολικά επτά φορές!). Το γκολ του Σταύρου Καζαντζόγλου δεν μπόρεσε να σώσει την κατάσταση και μοιραία ήρθε το τελικό 12-5.
Για την ομάδα των ρεπόρτερ αγωνίστηκαν -πλην των σκόρερ- και οι Άκης Γεωργίου, Νίκος Βήχος (φωτογράφος), Γιώργος Σίμος (φροντιστής), καθώς και ο Κώστας Τσίλης στο τέρμα, ο οποίος -συνωμοτώντας με τα δοκάρια και το... σύμπαν- κατάφερε το παθητικό του να μην ξεπεράσει την... ντουζίνα. Με το τεχνικό τιμ αγωνίστηκαν οι Τραϊανός Δέλλας, Βασίλης Μπορμπόκης, Δημήτρης Μπουρουτζίκας, Αντώνης Κέζος και Νίκος Κορομηλάς. Για το επιτελείο τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Κέζος (τέσσερα) και Μπορμπόκης (ένα).
Οι πληροφορίες που θέλουν τον Δέλλα να έστειλε ηθελημένα στο δοκάρι και τα δύο σουτ που επιχείρησε (όπως κάνει στις προπονήσεις) ελέγχονται ως ανακριβείς, όπως και αυτές που θέλουν τον Βασίλη Δημητριάδη να... ισοφάρισε ένα τραβηγμένο πέναλτι που έδωσε στους ρεπόρτερ στο πρώτο ημίχρονο, με ένα εξίσου -και ίσως λίγο περισσότερο- τραβηγμένο υπέρ του τεχνικού τιμ, στο δεύτερο. Άλλωστε, ακόμη κι έτσι να είναι μην ξεχνάμε ότι... και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και δεν έχουν την πολυτέλεια του ριπλέι...

Keywords
Τυχαία Θέματα