Με τρεις στη Γλασκώβη

16:49 10/7/2014 - Πηγή: AEK365

Τριπλή ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρξει στο διήμερο Diamond League της Γλασκώβης, καθώς εκεί θα είναι για να αγωνιστούν οι Αντώνης Μάστορας, Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο πρωταθλητής του ύψους θα έχει την ευκαιρία να κάνει έναν δυνατό αγώνα και να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από τα 2,30 μέτρα, που είναι το ατομικό του ρεκόρ από φέτος. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι είναι σε καλή κατάσταση, παρά το 2,10 μ. στον τελευταίο του αγώνα στο Ταλίν. Στο ύψος των ανδρών, που θα γίνει την Παρασκευή, ξεχωρίζουν ακόμη οι Ντάστι

Γιόνας με φετινό 2,35 μ. και ο Πολωνός Βόγιτσεχ Θέινερ (2,32 μ.).

Ο Μάστορας μετά τον αγώνα της Βρετανικής πόλης θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Ολυμπιακό Στάδιο.

Υψηλού επιπέδου θα είναι το επί κοντώ γυναικών και σε αυτό θα συμβάλλει και η παρουσία των δύο Ελληνίδων. Σε ένα από τα συναρπαστικότερα αγωνίσματα του διημέρου, θα πάρουν ακόμη μέρος οι Φαμπιάνα Μούρερ (4,80 μ.), Τζεν Σουρ (4,71 μ.), Γιάρισλει Σίλβα (4,70 μ.).

Η Κυριακοπούλου με φετινό 4,62 μ., θα κάνει τον πρώτο της αγώνα μετά τον τραυματισμό στο Μάντσεστερ, ενώ η Στεφανίδη, που έχει ξεπεράσει φέτος τα 4,60 μ., ταξίδεψε στη Γλασκώβη απευθείας από την Γαλλία, όπου την Δευτέρα μετείχε σε μίτινγκ στο Μοντρέιγ. Το επί κοντώ γυναικών θα γίνει το Σάββατο (11/7).

Keywords
Τυχαία Θέματα