Με τρεις Πρωταθλητές Ευρώπης για το χρυσό

16:22 3/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που αποτελούν την προεπιλογή της ολυμπιακής ομάδας για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου και σε αυτήν βρίσκονται και τρεις Πρωταθλητές Ευρώπης. Πρόκειται για τον Χουάν Μάτα, τον Ζόρντι Άλμπα και τον Τσάβι Μαρτίνεθ.
Οι τρεις παίκτες άνω των 23 ετών που κλήθηκαν είναι ο Μάτα, ο Άλμπα και ο Άντριαν Λόπεζ. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους 22 της προεπιλογής δεν βρίσκεται κανένας ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ την Μπαρτσελόνα εκπροσωπούν ο Μοντόγια, ο Αλκάνταρα, ο Τέγιο και ο Ζόρντι Άλμπα.

Στόχος της ολυμπιακής ομάδας της Ισπανίας είναι να βαδίσει στα χνάρια της Εθνικής Ανδρών κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά, η αποστολή της Ισπανίας:

Τερματοφύλακες: Ζοέλ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μαρίνο (Βιγιαρεάλ)
Αμυντικοί: Σαν Χοσέ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Μοντόγια (Μπαρτσελόνα), Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Ντομίνγκεζ (Γλαντμπαχ), Αθλιπικουέτα (Μαρσέιγ), Μαρτίνεθ (Σοσιεδάδ), Μπότια (Σπόρτινγκ Χιχόν)
Μέσοι: Ερρέρα (Μπιλμπάο), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπιλμπάο), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αλκαντάρα (Μπαρτσελόνα), Τέγιο (Μπαρτσελόνα), Ρομέου (Τσέλσι), Μάτα (Τσέλσι), Ίσκο (Μάλαγα)
Επιθετικοί: Μουνιάιν (Μπιλμπάο), Άντριαν Λόπεζ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μορένο (Μπενφίκα), Αλβάρο (Εσπανιόλ)

Keywords
Τυχαία Θέματα