Με τους βασικούς ο Κορδέρο

22:12 29/8/2012 - Πηγή: AEK365

Tις πρώτες του σκέψεις, που αφορούν δύο διαφορετικές διατάξεις (4-2-3-1 και 4-3-3) ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη, έδειξε ο Βαγγέλης Βλάχος στην προπόνηση της Τετάρτης, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον Άνχελ Κορδέρο με τους βασικούς, απόδειξη ότι Ισπανός υπολογίζεται κανονικότατα για το ματς του Σαββάτου. Στο 4-2-3-1 λοιπόν ο Βλάχος δοκίμασε τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Κοντοέ και Αρκούδα στα άκρα της άμυνας, τους Μπουγαϊδη - Κουτρουμπή στα στόπερ. Στο κέντρο τα δύο αμυντικά χαφ

ήταν ο Γιάγκο με τον Κορδέρο, ενώ μπροστά από τους δύο χρησιμοποίησε την τριάδα με τον Λαγό αριστερά, τον Φούντα δεξιά και τον Γροντή πίσω από τον Κατσικοκέρη που ήταν φουνταριστός.
Στη πορεία, ο Βλάχος πέρασε με την ομάδα των "βασικών" και τον Γιώργο Κατίδη, με τον Μιχάλη Παυλή αλλάζοντας μάλιστα το σύστημα σε 4-3-3. Κράτησε ξανά τον Γιάγκο ως αμυντικό χαφ, χρησιμοποιώντας μπροστά του σαν εσωτερικά χαφ τον Λαγό αριστερά και τον Κατίδης δεξιά, ενώ με την τριάδα της επίθεσης να αποτελούν οι Φούντας (δεξιά), Κουρέλλας (αριστερά) και Παυλής (κορυφή).

Keywords
Τυχαία Θέματα