Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Πλατανιάς

15:55 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Πλατανιάς έκανε γνωστό πως δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή, 17:15, καθώς από την πρώτη στιγμή οι φίλοι της ομάδας των Χανίων έσπευσαν να προμηθευτούν το "μαγικό χαρτάκι" για αυτή την σπουδαία αναμέτρηση.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:
"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια

για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ., την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 17.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ
Επίσης, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 16.00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα συνεχιστεί από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς. Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου εισιτήρια θα διατίθενται από τη 1 το μεσημέρι και μετά, από το εκδοτήριο της Θύρας 3, έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Γενική είσοδος: 10 ευρώ".
Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ εξασφάλισε και πήρε μόλις 200 εισιτήρια για το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά στα Χανιά κι αυτό λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου. Το σημαντικό πάντως είναι ότι η Ένωση θα έχει τον κόσμο δίπλα της σε ένα ακόμη εκτός έδρας φετινό παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα