Με το ζόρι ο ΠΑΟ

22:31 9/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει σκορ πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου με τα γκολ των Σο (16') και Τοτσέ (65'), αλλά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναζλίδη στο 82' επέτρεψε στον Πλατανιά να μειώσει σε 2-1 και να ελπίζει ενόψει της ρεβάνς στα Χανιά (23/01).

Αποδοκιμασίες στο τέλος από τους 1.500 περίπου οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ... μανούρα υπήρξε και μεταξύ

των οπαδών με τον Κουίνσι. Συγκεκριμένα, οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρισκόντουσαν στην θύρα 9 αποδοκίμασαν τον Κουίνσι. Ο Γκανέζος παρεξηγήθηκε και ζήτησε τον λόγο πηγαίνοντας προς το μέρος τους.Έπεσαν μπόλικα... γαλλικά και στο κόλπο μπήκε και ο Σο που έδειχνε ιδιαίτερα εκνευρισμένος. Ο Καπίνο προσπάθησε να σβήσει την... φωτιά θέλοντας να τραβήξει τον Σενεγαλέζο, κάτι που όμως δεν κατάφερε. Ευτυχώς πάντως που δεν υπήρξε συνέχεια και οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός όπως ήταν λογικό ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη καλή του στιγμή στο παιχνίδι στο 16'. Ο Σεϊταρίδης, ο οποίος ανάλαβε την εκτέλεση όλων των στημένων φάσεων του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πλατανιά εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Σο πήδηξε ψηλότερα από όλους, εκμεταλλεύτηκε και το λάθος του Λαζαρίδη, και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.Ο χρόνος κύλαγε χωρίς κάτι σημαντικό με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται για πέναλτι, που δεν τους δόθηκε στο 39ο λεπτό. Έτσι το ημίχρονο ήρθε με τον Πλατανιά να μην μπορεί να αντιδράσει και να βρίσκεται πίσω στο σκορ.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο έντονος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπήρχαν και πολλές ευκαιρίες. Ο Πλατανιάς έκανε στο 55' την πρώτη του φάση, όταν ο Καλάιτζιτς έκανε το φάουλ από το κέντρο ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε και στον Τριανταφυλλόπουλο αλλά ο Καρνέζη εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 όταν ο Τριανταφυλλόπουλος με μεγάλη μπαλιά προσπάθησε να βρει τον Τοτσέ με τον Ισπανό να βάζει σωστά το σώμα του να φέρνει την μπάλα μπροστά του και με ωραίο αριστερό πλασέ να δίνει προβάδισμα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους.Ο χρόνος κύλαγε και το 2-0 φαίνονταν πως θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αλλά ο Πίντο έκανε ένα ανόητο πέναλτι στον Ναζλίδη και ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 2-1(82'). Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και η ρεβάνς στην Κρήτη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού για ακόμα μια φορά οι «πράσινοι» δεν έπεισαν με την απόδοσή τους.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Βιτόλο, Σο, Μαυρίας, Μπαρμπαρούσης (56' Κουίνσι), Σισοκό, Τοτσέ (82' Φορναρόλι) .

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης, Κανακούδης (69' Τζανής), Αγκιλέρα (26' Γκονζάλες), Ντόε, Καλάιτζιτς, Τετέ, Μιρτσέτα (85' Μιρτσέτα), Μαραγκουδάκης, Ναζλίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα