Με το βλέμμα στην... κούπα

17:52 26/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η χρονιά που πέρασε ήταν εξαιρετική, από την στιγμή που η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση από ένα σημείο κι έπειτα. Έτσι πλέον ήρθε η στιγμή διοίκηση, παίκτες και τεχνικό τιμ να απολαύσουν την ηρεμία και την χαλάρωση που τόσο τους έλειψε όλη την περασμένη, δύσκολη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα θα στηθεί μια μικρή γιορτή από τους ιθύνοντες,

ώστε να γίνει η απονομή του Πρωταθλήματος και των μεταλλίων και η Ένωση να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου. Άλλωστε η ΕΟΠΕ έχει αποστείλει ήδη την κούπα στα γραφεία της Ερασιτεχνικής και όλοι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν με αγωνία την Παρασκευή το απόγευμα, μέρα η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτή η μικρή γιορτή.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα ο Κώστας Κωλέττης θα έχει συνάντηση με τον προπονητή, Γιάννη Χαλβατζάρα, ώστε να υπάρξει απάντηση σχετικά με την παραμονή ή όχι του έμπειρου τεχνικού, αφού επιθυμία του είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτές οι συζητήσεις και να κλείσει γρήγορα το θέμα του ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα