Με το στανιό ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

22:29 6/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 7η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Θάνος

Πολύ καλό ματς έγινε στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό. Κακή εμφάνιση για την ομάδα του

Στέφενς που δέχθηκε πίεση από τους "πράσινους" οι οποίοι έχασαν πεναλτι.

Η πρώτη φάση ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 8' ο Καπινο έχασε την μπάλα αλλά το σουτ του Στοχ κόντραρε και κατέληξε άουτ. Ο ΠΑΟ απάντησε με τον καλύτερο, για αυτόν, τρόπο καθώς στο 21' πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη στην κεφαλιά του Μπεργκ. Δύο λεπτά μετά ο Κλωναρίδης βγήκε αλλαγή λόγω τραυματισμού. Ο ΠΑΟΚ πίεζε και στο 26' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαλπιγγίδη από τον Ρισβάνη. Ο Στοχ έστειλε τον Καπίνο στην άλλη πλευρά και έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή και το σκορ μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε.

Μόλις στο 48' στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ πέτυχε την ανατροπή χάρη στην κεφαλιά του Αθανασιάδη που άφησε άγαλμα τον Καπίνο και έκανε το 2-1. Στο 57' ο σκόρερ του ΠΑΟΚ βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ των "πρασίνων" αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στη συνέχεια της φάσης ο Μπεργκ βγήκε μόνος του με τον Χακόμπο ο οποίος έδιωξε το πλασέ του με τον Σουηδό να μην μπορεί στην επαναφορά να τη σπρώξει στο τέρμα. Στο 69' ο Καπίνο σταμάτησε με τα πόδια τετ α τετ με τον Σαλπιγγίδη. Δέκα λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε το σουτ και ο Τζιόλης έκοψε με προβολή. Δευτερόλεπτά μετά οι "πράσινοι" κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κίτσιου. Ο Μπεργκ ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ "ροκάνισε" το χρόνο και πήρε τελικά τη νίκη.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (80'Λούκας), Στοχ, Σαλπιγγίδης (76'Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης (88'Νέτσιντ).

ΠΑΟ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος , Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (58'Ατζαγκούν), Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Κλωναρίδης (23'Ντίνας-76'Φιγκερόα), Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα