«Με το ομόφωνο ''ναι'' του Δ.Σ. η ΑΕΚ προχωράει χωρίς εμπόδια»

10:02 4/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ξεκάθαρος ότι η προχθεσινή ομόφωνη έγκριση του Δ.Σ. του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στηρίζει νομικά απόλυτα την Ένωση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναιρεθεί, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Χάρης Τομπούλογλου:

Μιλώντας στην ΩΡΑ τόνισε: «Είναι μια απόφαση που καλύπτει απόλυτα την ΑΕΚ και μπορεί

απερίσπαστη να προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις για την υλοποίηση του έργου. Με αυτή την απόφαση η ΑΕΚ είναι καλυμμένη και νομικά και δεν γίνεται να αναιρεθεί. Εγώ στάθηκα ιδιαίτερα στο θέμα των σκουπιδιών που θεωρώ πολύ σημαντικό και πιστεύω πως υπάρχουν οι τρόποι να λυθεί και μάλιστα άμεσα. Είναι ένα ζήτημα που έχουμε μελετήσει και θα βοηθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας για να διευθετηθεί».

Από εκεί και πέρα εξέφρασε την άποψη πως το πλάνο του γηπέδου που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι ό,τι καλύτερο έχουν δει μέχρι σήμερα: «Το πλάνο που μας παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα και δεν βρίσκω ούτε ένα κομμάτι που να υστερεί και που να δίνει στον οποιοδήποτε το πάτημα για να σταθεί απέναντι. Μιλάμε για ένα σχέδιο που έχει μελετηθεί λεπτομερώς και είναι άρτιο από όλες τις απόψεις. Ο κύριος Μελισσανίδης έχει οραματιστεί ένα γήπεδο-στολίδι, όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά για ολόκληρη την περιοχή και έχει την απόλυτη στήριξή μου για να το πετύχει. Δεν πρόκειται για ένα απλό γήπεδο αλλά για ένα μνημείο πολιτισμού, που θα αποτελέσει το καμάρι της Νέας Φιλαδέλφειας. Είμαι σίγουρος πως σε 2 χρόνια από τώρα θα έχουμε το δικό μας σπίτι και η Νέα Φιλαδέλφεια θα αποκτήσει και πάλι ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα