Με το καλημέρα τριάρα

18:36 25/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Μπορούσια Παρκ
Με το δεξί μπήκε στην Μπουντεσλίγκα η Γκλάντμπαχ η οποία νίκησε την Χόφενχαιμ με 2-1. Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους πάντως να ψάχνουν περισσότερο το γκολ. Το βρήκαν στο 33' όταν έπειτα από προσπάθεια του Αράνγκο ο Χάνκε νίκησε τον Βίζε και έκανε το 1-0. Στην επανάληψη

η «Χόφε» ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να πιέσει για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 66' όταν ο Φιρμίνο με όμορφη ενέργεια νίκησε τον Στέγκεν και έκανε το 1-1. Η Γκλάντμπαχ δεν το έβαλε κάτω πάντως και με τον Αράνγκο κατάφερε να φτάσει στο 2-1 και να πάρει τη νίκη.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Στεγκεν, Γιάντσκε, Στρανζλ, Μπρούερς, Ντάεμς, Νόρντβειτ, Χάκα, Ρινγκ (64' Χέρμαν), Αράνγκο, Χάνκε (74' Χργκότα), Ντε Γιονγκ (81' Ντε Καμάργκο).
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Βίζε, Μπεκ, Ντελπιέρ, Κόμπερ, Τζόνσον, Βάις (82' Σαλίχοβιτς), Ρούντι, Βούκσεβιτς, Φιρμίνο (69' Ουσάμι), Βόλαντ, Ντερτιγιόκ (80' Σίπλοκ).

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: SGL Arena
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαχίν ο οποίος... χτύπησε δις η Φορτούνα επικράτησε στην πρεμιέρα της Άουγκσμπουργκ με 2-0. Κακό πρώτο μέρος στο SGL Arena χωρίς καμία φάση με τους γηπεδούχους πάντως να είναι πιο επιθετικοί. Με δύο καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Σίο ο οποίος δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 68' ο Σαχίν για την Φορτούνα Ντίσελντορφ, κόντρα στην ροή του ματς, έκανε το 0-1 και «πάγωσε» τους γηπεδούχους. Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε και πάλι ο Σαχίν στο 79'.
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γιάντσκε, Βέρχαεγκ, Λάνγκαμπ, Σανκόχ, Όστροζεκ, Μπάιερ, Οτλ, Μουσόνα (82' Πετρζέλα), Μόραβεκ (45' Σίο) Κου (74' Οεχρλ), Μπανσέ.
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ: Γκίεφερ, Λέβελς, Μαλεζάς, Λάνγκενεκε, Φαν Ντεν Μπεργκ, Μπότζεκ, Φινκ, Κρούσε (83' Γκαρμπουσεφσκι), Μπελινγκχάουσεν, Βορονίν, Ράφαελ (60' Σαχίν).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΥΡΕΝΒΕΡΓΗ 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Ίμτεχ Αρένα
Μεγάλο διπλό πήρε η Νυρεβγεργη σε αυτή την πρώτη αγωνιστική καθώς νίκησε με 1-0 το Αμβούργο. Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του Τόρτστεν Φινκ πίεσε τους φιλοξενούμενους και έψαξε το γρήγορο γκολ. Οι δύο καλύτερες φάσεις που είχε ήταν με τον Αόγκο και τον Βέστερμαν. Η Νυρενβέργη στην επανάληψη... ξεθάρρεψε κάπως και στο 47' απείλησε με τον Κιγιοτάκε αλλά ο Άντλερ του είπε όχι. Τελικά βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 68' με σκόρερ τον Μπάλιτς που έκανε το 0-1.
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντίεκμειρ, Μπρούμα, Μανσιένε, Αόγκο, Σκίελμπρεντ (70' Ρούντνεφς), Βέστερμαν, Σάλα (58' Τέσε), Γιάνσεν, Σον (70' Μπάιστερ) Μπεργκ.
ΝΥΡΕΝΒΕΡΓΗ: Ρ. Σέφερ, Τσάντλερ, Νίλσον, Κλόζε, Πίνολα, Μπάλιτς, Σίμονς, Φραντζ (76' Γκέμπχαρντ) Κιγιοτάκε, Έσβειν (90' Μακ), Πόλτερ (64' Πέκχαρντ).

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΙΝΤΣ 1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Μάγκε Σολάρ Στάντιον
Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα Φράιμπουργκ και Μάιντς καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Λίγα πράγματα στο πρ

Keywords
Τυχαία Θέματα