Με το γήπεδο τα έβαλε ο Ζέμαν

13:03 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Ένιο Ταρντίνι" η Ρόμα αν και προηγήθηκε με 1-0 τελικά ηττήθηκε 3-2 από την Πάρμα με τον Ζντένεκ Ζέμαν να υποστηρίζει πως με τόσο νερό που είχε ο αγωνιστικός χώρος οι παίκτες του δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ρόμα τόνισε: "Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση και δεν μας επέτρεψε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Έπρεπε να παίζουμε με βαθιές μπαλιές κάτι που δεν είναι στο ρεπερτόριο μας. Παρόλα αυτά, κάναμε κάποιες ευκαιρίες και

θα μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα. Προσπαθήσαμε, αλλά με το νερό που είχε το γήπεδο, δεν μπορούσες να ξέρεις πού θα κατέληγε η μπάλα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο".
Μετά από 10 αγωνιστικές, η Ρόμα έχει ήδη δεχτεί 19 γκολ με τον Ζέμαν να σχολιάζει: "Η ομάδα είναι πολύ καλή. Το βλέπω από τον τρόπο που αγωνίζεται, αν και σήμερα δεν είμαστε καλοί και στα 90 λεπτά του αγώνα. Τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν αποτέλεσμα του κακού αγωνιστικού χώρου. Το νερό βοήθησε τους αντιπάλους μας, όχι η κακή απόδοση της ομάδας".
Όσο για την συνέχεια με την Ρόμα στην 11η θέση, ο Τσέχος τεχνικός δήλωσε: "Είμαι αισιόδοξος. Οι παίκτες μου παίζουν καλό ποδόσφαιρο και απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε όλοι να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πρέπει να πείσουμε και να πειστούμε πως είμαστε καλή ομάδα. Το έχουμε δείξει και θα το δείξουμε και στα επόμενα ματς. Μακάρι να έρθουν και τα αποτελέσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα