Με το δεξί ο Πανθρακικός

22:50 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Θετικά τα δείγματα που έλαβε ο Άκης Μάντζιος. Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του, ο Πανθρακικός επικράτησε 2-0 του Μπάνσκο, με τους Θρακιώτες να... ξεμουδιάσουν μετά από πολλές ημέρες συνεχών και κουραστικών προπονήσεων.

Αν και η ομάδα της Κομοτηνής ήταν ανώτερη και είχε κάποιες φάσεις, δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, μέχρι να το παιχνίδι να φτάσει στα τελευταία δέκα λεπτά του. Στο 82' ο Σκλιοπίδης άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σεϊδάν ένα λεπτό πριν το φινάλε, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια.

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Βρονταρά κάτω από την εστία, τους Ζδράβο, Μακρυδημήτρη, Μίκουλιτς και Ντίογκο να αποτελούν την αμυντική 4αδα, τους Λαδάκη και Καθάριο στο χώρο του κέντρου και τους Πόποβιτς, Κάσες, Τσανατσόγλου και Τζάνη να έχουν πιο επιθετικό ρόλο. Στο ημίωρο τη θέση του Σπύρου Βρονταρά πήρε ο Γιώργος Αθανασιάδης με τον προπονητή του Πανθρακικού να μοιράζει τον χρόνο στους τερματοφύλακες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άκης Μάντζιος χρησιμοποίησε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του με την 11αδα να διαμορφώνεται ως εξής: Αθανασιάδης (60' Κουτσόπουλος), Ζδράβο, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Ρομέου, Πόποβιτς, Ζεκίνια, Σειδάν, Λειβαδιώτη και Νικολαίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα