Ιδανικό ξεκίνημα για Ρόμα (VIDEO)

21:04 30/8/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 2-0
Γήπεδο: Ολίμπικο

Η Ρόμα ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, καθώς κέρδισε με 2-0 στο ντέρμπι με τη Φιορεντίνα.

Η Ρόμα μπήκε πολύ πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά και στο 28ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Νέτο απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Ζερβίνιο αλλά στην επαναφορά ο Ναϊνγκολάν ε σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0. Στο 35ο λεπτό, ο Τοροδίσης μπήκε ωραία από δεξιά και έκανε σέντρα-σουτ,

ο Ζερβίνιο σούταρε άουτ.

Στο 59ο λεπτό ο Νέτο νίκησε σε τρομερό τετ α τετ τον Ζερβίνιο, ενώ στο 61' το φάουλ του Ίλσισιτς, τράνταξε το δοκάρι της Ρόμα. Στο επόμενο λεπτό, ο Ντε Σάνκτις απέκρουσε εντυπωσιακά το τρομερό σουτ του Μπαμπακάρ. Στο 81ο λεπτό το σουτ του Ίλισιτς, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ζερβίνιο πέρασε και τον Νέτο και σε κενή εστία έκανε το 2-0.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Μανωλάς (67' Κεϊτά), Αστόρι, Κόουλ, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Ιτούρμπε (76' Λιάγιτς), Ζερβίνιο, Τότι (70' Φλορέντζι).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Γκονσάλο, Σάβιτς, Αλόνσο, Μπριλάντε (35' Ιλιτσιτς), Μπόρχα Βαλέρο, Πισάρο, Βάργκας (72' Ακουϊλάνι), Γκόμες, Μπαμπακάρ (63' Χοακίν).

ΚΙΕΒΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν η Γιουβέντους και ο Αλέγκρι. Η «Μεγάλη Κυρία» επικράτησε με 1-0 της Κιέβο και πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Στο 2ο και στο 3ολεπτόμ τα σουτ των Τέβες και Λόες, έφυγαν λίγο άουτ, ενώ στο 5' ο Μπάρντι, είπε όχι σε σουτ του Κομάν. Τελικά η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό. Ο Τέβες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπάρντι δεν βγήκε σωστά και ο Κάσερες με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 9' και στο 11' οι Λόπες και Τέβες έχασαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες, ενώ στο 16' Σέζαρ έκοψε στη γραμμή την προσπάθεια του Βιδάλ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Χιλιανός άσος της Γιουβέντους είχε δοκάρι, ενώ στο 35' ο Κομάν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπάρντι να του λέει όχι. Η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει και είχε και είχε δύο δοκάρια στο 42 και στο 44' με Τέβες και Κάσερες.

Στο 46ο λεπτό, το πλασέ του Κομάν έφυγε μόλις άουτ, όπως και η κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 62', ενώ στο 71' ο Μπάρντι απέκρουσε την κεφαλιά του Γιορέντε. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σέζαρ έκοψε σωτήρια προ του Γιορέντε, ενώ στο 77' ο Μπουφόν απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Μάξι Λόπες. Στο 82ο λεπτό, το σουτ του Τέβες έφυγε μόλις άουτ,

ΚΙΕΒΟ: Μπάρντι, Νταϊνέλι, Φρέι, Σέζαρ, Μπιράγκι, Μανγκάνι (46' Ραντοβάνοβιτς, 70' Κόφι), Μπίρσα, Ίζκο, Χετεμάι, Σκελότο (46' Παλόσκι), Λόπες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Βιδάλ (86' Περέιρα), Πογκμπά, Λιχτστάινερ Μαρκίζιο, Ασαμόα, Τέβες, Κομάν (68' Γιορέντε).

Keywords
Τυχαία Θέματα