Με το αριστερό ο Δώνης

21:08 19/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αλκή- Δόξα Κ.: 0-4
(Φερνάντες 45+1', Λόμπο 56' πεν., 88', Σόουζα 90+2')

Εύκολη νίκη πέτυχε η Δόξα, που επικράτησε εκτός έδρας της Αλκής με σκορ 4-0, και επανήλθε στις επιτυχίες. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει νωρίς.

Κλειδί αποδείχθηκε το γκολ του Ρικάρντο Φερνάντες με κεφαλιά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, που έδωσε άλλο αέρα στην Δόξα, που πέτυχε ακόμη τρία γκολ

στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55' ο Λόμπο με εύστοχη εκτέλεση (σε ανατροπή του από τον Καστάνα) διπλασίασε το σκορ και κλείδωσε το τρίποντο.

Στο φινάλε η Δόξα πέτυχε δύο ακόμη τέρματα, στο 89' και πάλι με τον Λόμπο και στο 90+2' με τον Λεάντρο Σόουζα.

Απόλλων Λ.- ΑΕΚ Κουκλία: 4-0
(Σανγκόι 23', Παπουλής 36', Γκαρσία 57', 88' πεν.)

Ο Απόλλωνας δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ΑΕΚ Κουκλιών, και πανηγύρισε μια εύκολη νίκη με σκορ 4-0. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου αντιμετώπισε με σοβαρότητα την παφιακή ομάδα, και σημείωσε την 5η νίκη στο πρωτάθλημα και την 4η στη σειρά, διατηρώντας την κορυφή της βαθμολογίας.

Δύο γκολ για τον Απόλλωνα σκόραρε ο Ρομπέρτο Γκαρσία στο δεύτερο ημίχρονο, στο 57' με κεφαλιά και στο 88' με πέναλτι, ενώ στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν γκολ ο Γκαστόν Σανγκόϊ στο 23' και ο Φώτης Παπουλής στο 36'.

Ερμής Α.- ΑΠΟΕΛ: 2-0
(Ενρίκε 81', 90+5' πεν.)

Ο Ερμής έκανε την σούπερ έκπληξη στο «Αμμόχωστος» καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του ΑΠΟΕΛ, με πρωταγωνιστή τον Ενρίκε που σκόραρε και τα δύο τέρματα στο 81' και στο 90+5'. Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία και ιστορική επιτυχία για την ομάδα του Νίκου Παναγιώτου, που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, πέντε βαθμούς μπροστά από το ΑΠΟΕΛ, που δέχθηκε την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο για τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα